publika Medium

U sklopu Dječjeg dana, jučerašnjom šetnjom kružnom stazom s članovima Planinarskog društva „Psunj“ Pakrac započelo je šesto po redu šumsko druženje "Pozdrav ljetu" kod Planinarskog doma Omanovac, u organizaciji Grada Pakraca, Turističke zajednice i „Zelenog vrha“.

Dječji dan upotpunjen je nastupima mladih članova Osnovne glazbene škole Pakrac, dok su Muzej Grada Pakraca i Gradska knjižnica pripremili „KU kutak“ s raznim radionicama i igraonicama za djecu. Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, stanica Požega, u zasebnom programu su predstavili svoje aktivnosti i sadržaje, poput penjanja na umjetnu stijenu.

Raznolik i bogat program za sve uzraste nastavljen je Olimpijskim danom u organizaciji Sportske zajednice gdje su Odbojkaški klub „Volley LI-PA“, Šahovski klub Pakrac-Lipik i Streličarski klub „Kuna“ održali vježbe i igraonice za mlade kao i za sve ostale zainteresirane koji su mogli isprobati svoje sposobnosti, a Teniski klub „Pakrac“ je današnjom jutarnjom igraonicom zaokružio sportski program.

FOTOGALERIJA

„Nemoš omanut na Omanovcu“

Glazbeni program pod nazivom „Ne moš omanut na Omanovcu“ otvorila je grupa „Cherrypop“ nakon kojih je binu i publiku preuzela pjevačica Sara Renar zagrijavši prisutne za glavni i završni koncert večeri, koncert legendarnog Darka Rundeka i njegovog „RundeK eKo Kvarteta“. Tako je bogat sadržaj „Pozdrava ljetu“ privukao mnoge obitelji koje su odlučile ovu subotu provesti u ugodnoj i opuštenoj atmosferi planinarskog doma te kojim se na pakrački način ispratilo ljeto.

rundek Medium

Foto: Teo Petr