DSC00773 Medium

Ugostiteljski obrt Fast food „Futuro“, u vlasništvu Marine i Andreja Brus, svima poznat kao zalogajnica preko puta pakračke bolnice, nakon tri mjeseca pauze od jučer ponovno nudi asortiman brze hrane i to na gradskoj šetnici u Ulici Hrvatskih velikana. Zadržali su dostavu elektičnim romobilom za uže središte grada i dostavnim vozilom na području Pakraca i Lipika gdje imaju već ustaljeni krug kupaca, a s novom lokacijom uveli su i podosta izmjena.

Na novoj lokaciji imaju znatno veći broj sjedećih mjesta pa tako vanjska terasa raspolaže s 40, dok unutrašnjost zalogajnice sadrži 32 sjedeća mjesta. Uvođenjem kebaba u svojim početcima rada, privukli su najveći interes Pakračana i stanovnika iz okolnih mjesta, a odsad će, isključivo srijedom, prodavati i pileći kebab. Asortiman hrane je proširen primjerice doručkom/večerom u vidu jaja sa šunkom, slaninom i kobasicom, a ponuda pića je kompletno obogaćena za razliku od ranije.

1696500177860 Medium

„Pitanja sugrađana kad ćemo otvoriti zalogajnicu na šetnici, hoće li otvorenje biti uskoro, samo je dokaz da smo ostavili dobar dojam među dosadašnjim klijentima i mislim da je nova lokacija pun pogodak. U planu nam je s vremena na vrijeme uvoditi nešto novo kako se ljudi ne bi zasitili, a uz standardno najpopularniji kebab, hamburger i cheeseburger, jako dobro idu i lignje. Cijene smatramo pristupačnima, mijenjali smo ih samo na proizvodima kojima je unazad tri mjeseca skočila cijena, a svakako su prilagođene kraju i standardu u kojem živimo kako bi si svatko mogao priuštiti obrok u našoj zalogajnici“, rekla je Marina.

Ugostiteljski obrt uz bračni par zapošljava još pet zaposlenika. Preko tjedna rade od 7 do 22 sata, subotom su otvoreni sat vremena duže, dok je nedjelja neradna.

Fast food „Futuro“ radi tri godine, a ove godine preko Hamag kredita vlasnici su si omogućili preseljenje u veći prostor te su Pakracu i okolici proširili gastronomsku ponudu i kvalitetu.

DSC00774 Medium