front view photographer with camera Medium

U Pakracu će od 20. do 25. listopada biti održana petodnevna fotoradionica “Svijet u bojama” koju organizira Foto Hrvatska. Fotoradionica je besplatna za polaznike, a namijenjena je odraslima i djeci iznad 10 godina, doznajemo od Gabriele Sabo Seleši, direktorice Turističke zajednice Grada Pakraca.

Fotoradionica „Svijet u bojama“, pod stručnim vodstvom diplomirane novinarke i fotoreporterke Sanje Grgić Ćurić, zamišljena je kao potraga za najzanimljivijim i najneobičnijim motivima Pakraca i ima svoj teoretski i praktični dio, a završit će izložbom snimljenih fotografija .

Polaznici i voditelji sastaju se prvi dan, u petak 20. listopada u 16.30 sati ispred Gradske vijećnice u kuriji Janković, a prijave su obvezne i to pozivom na broj telefona 091/ 574 2343 (voditeljica Sanja). Fotografirat će se sa opremom koju svatko od polaznika donese, najbolje fotoaparat, pa makar i jednostavniji, ali može i mobitel.

Foto hrvatska, čiji su idejni začetnici Sanja Grgić Ćurić (diplomirana novinarka) i Nikola Ćurić (diplomirani odgajatelj i turistički vodič) organizirala je više od 150 radionica širom Hrvatske i u susjednoj Bosni i Hercegovini. Sanja je autorica više vrhunskih fotomonografija i turističkih vodiča (NP Plitvička jezera, NP Brijuni, NP Paklenica...).

Vjerujemo da će mnogobrojni ljubitelji fotografije u našem kraju iskoristiti ovu priliku da nauče nešto novo i zanimljivo i/ili da unaprijede već postojeće znanje, rekla je direktorica TZ.

Fotoradionica 2023 Pakrac

Naslovna fotografija: ilustracija Freepik