večera za 5 natjecatelj

U popularnom RTL-ovom TV-showu koji se emitira ovaj tjedan sudjeluje i dvoje Pakračana te ćemo tijekom njihovog predstavljanja moći vidjeti i kadrove iz našeg grada.

GORDAN VUKIĆ (57)

Profesor povijesti i filozofije Gordan rođen je u Splitu, potječe iz Unešića iz Dalmatinske zagore, a 1993. seli se u Pakrac, gdje i danas živi i radi. Član je Povijesnog društva Pakrac-Lipik i autor knjige o povijesti pakračko-lipičkog područja, a promoviranje povijesti mjesta i kraja jedan je od razloga njegove prijave u 'Večeru za 5'. Naravno, veseli se i upoznavanju novih ljudi, druženju i zabavi jer za sebe kaže da je komunikativan, znatiželjan i vedar. Gordan preferira jela dalmatinske kuhinje, najčešće priprema razna variva, a gulaš mu je omiljeno jelo. Iskreno kaže da je nestrpljiv prilikom pripreme jela, no njegova je velika vrlina što uvijek pita za mišljenje i voli učiti nove stvari.

večera za 5 natjecateljica

NADA SKALNIK (59)

Komunikativna i vedra 59-godišnjakinja dolazi iz Pakraca, trenutačno radio kao fizioterapeutkinja u toplicama u Lipiku, a učlanjena je i u planinarsko društvo tako da većinu slobodnog vremena provodi u planinama. Kod pripreme hrane kaže da je vrlo pedantna, jako voli dekoraciju, a najsretnija je kad joj u kuhinji sve ide po planu. Nada najčešće spravlja tradicionalna jela, a najdraže joj je sarma. Na njezinu tanjuru bit će samo domaći proizvodi iz vrta, a sama pravi i tjesteninu. Zbog ljubavi prema kuhanju prijavila se u 'Večeru za 5' i jedva čeka ugostiti ostale kandidate, a ne skriva i da jako voli izazove.

Izvor informacija: RTL