badljevina vrtić naslovna2

„Povodom otvorenja nove poslovnice u daruvarskom Stop Shopu, tvrtka Vacom organizirala je nagradnu igru na Radio Daruvaru u kojoj je trebalo smisliti pobjedničku rimu. Tim djelatnica iz područnog vrtića Badljevina u duhu Božića ispred svojih potreba prednost su dale potrebama našeg vrtića i smislile zgodnu rimu te prijavile i osvojile perilicu posuđa za svoj, naš i vaš vrtić u Badljevini“, javila nam je Katarina Lahovsky Kobetić, ravnateljica pakračkog vrtića. Iskoristila je priliku zahvaliti se djelatnicama Katarini Dvoržak, Violeti Rek i Andreji Arland, autoricama pobjedničke pjesmice.

Da bi priča bila zanimljivija, originalna pobjednica ovog malog natječaja bila je jedna druga natjecateljica, međutim, nakon što su u Vacomu čuli da je konkurentska pjesmica stigla iz dječjeg vrtića, odlučili su donirati još jednu perilicu. „Blagdansko je vrijeme darivanja pa smo odlučili darovati još jednu perilicu Dječjem vrtiću Maslačak iz Badljevine jer smo čuli da je nemaju“, poručio je Igor Valentić, direktor Vacoma.

Predstavimo dakle i pobjednički tekst:

Kako vrtić svakom djetetu treba, perilicu Beko iz kuhinje teta vreba. Kako bi se suđa riješili muke, s perilicom ne bi više prali na ruke. Iz Maslačka vrtića djeca pozdrave Vacomu šalju, sretan Božić uz čisti nožić! :)

badljevina vrtić pjesmica