bozicni sajam prekopakra naslovna

Tradicionalni Božićni sajam je i ove godine okupio mnoštvo mještana na prekopakranskom trgu, ponajviše obitelji s najmlađim članovima koji su s nestrpljenjem dočekali Djeda Božićnjaka i njegovu vreću punu poklona. U organizaciji Udruge „Hrvatska žena“ Prekopakra okupljeni su uz prigodan program mogli razgledati i štandove domaćih izlagača uz nezaobilazno kuhano vino, čaj i domaće lepinje.

Predbožićni ugođaj upotpunili su mališani prekopakranskog vrtića isto kao i mladi sastav KUD „Seljačke sloge“ Prekopakra koji su prigodnim pjesmama svim prisutnima razvukli osmijeh na lice. Vodeći program, u ime organizatora Dubravka Laučan je pozdravila posjetioce te poželila svima sretne i blagoslovljene blagdane, dok je u ime Grada Pakraca prisustvovao i Marijan Širac, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i gospodarstvo. Nedostatak snijega Djed Božićnjak je umjesto sanjkama, nadomjestio aktraktivnim pristignućem na dva kotača u pratnji članova moto kluba „Vitezovi tame“.

DSC07567-Medium
DSC07566-Medium
DSC07564-Medium
DSC07563-Medium
DSC07562-Medium
DSC07561-Medium
DSC07560-Medium
DSC07559-Medium
DSC07558-Medium
DSC07557-Medium

Čak 130 djece ove godine je primilo poklone od omiljene im osobe božićnog razdoblja, prekopakranske u aranžmanu Udruge žena, dok su darove pakračkoj djeci osigurali roditelji.