domjenak

U vijećnici kurije Janković sinoć je povodom nadolazećih blagdana održan tradicionalni gradski domjenak koji je bio prigoda da se gradonačelnica i Grad Pakrac okupljenim čelnicima tvrtki, ustanova, udruga, vijećnicima i zaposlenicima gradske uprave zahvale na suradnji i doprinosu za još jednu uspješnu godinu.

DSC 5981 Medium

Gradonačelnica Anamarija Blažević zahvalila je svima na dolasku i poručila da Grad radi na mnoštvu projekata, kako onih vidljivih, tako i onih koji se ne vide, a ponekad su oni najvrjedniji ljudima. „Ono što vam svima želim u ovo predblagdansko vrijeme je puno zajedništva, da pokažemo da smo ljudi i da zajedno možemo pobijediti nedaće koje su među nama i koje će nas tek snaći, jer svaka godina je sve izazovnija“, rekla je gradonačelnica i svima poželjela puno zdravlja, uspjeha i Božjeg blagoslova u poslovnom i privatnom životu.

DSC 5982 Medium

Željama se pridružio i predsjednik gradskog vijeća Miroslav Ivančić rekavši da „možemo biti ponosni na Grad Pakrac, koji svakim danom postaje sve ljepši i sve ugodniji za život, a priznanja koja stižu u grad od turizma i gospodarstva, govore da ovaj grad ima i lijepu budućnost. Hvala svima vama jer svatko od vas je barem malim dijelom pridonio da Pakrac bude ovakav kakav je.“

DSC 5986 Medium

Domjenku je prisustvovala i županica Antonija Jozić koja je istaknula kako vrlo rado dolazi u Pakrac i prati promjene koje se u gradu događaju. „Čestitam vam na svakom iskoraku kojeg činite da grad Pakrac od onih ratnih razaranja koje je pretrpio početkom devedesetih godina do danas izrasta u ovako jedan prekrasan grad koji vodi računa o razvoju gospodarstva, ali i komunalne infrastrukture, društvene, obrazovne, zdravstvene...“, naglasila je županica i svima poželjela čestit i blagoslovljen Božić.

DSC 6003 Medium

Uslijedio je blagoslov i molitva koju je predvodio velečasni Jozo Zorić.

Božićnom domjenku prethodila je sjednica gradskog vijeća na kojoj je usvojen proračun Grada za 2024. godinu, kao i razne druge točke dnevnog reda o čemu ćemo vas izvijestiti narednih dana.

DSC 5994 Medium