Anamarija

Drage Pakračanke i Pakračani, poštovane sugrađanke i sugrađani, imam čast kao gradonačelnica obratiti Vam se i zaželjeti Vam čestit Božić, obilje Božjeg blagoslova te sretnu, veselu i uspješnu novu 2024. godinu, kako na poslovnom planu, tako i u obiteljskom životu.

Tradicija je pri kraju godine na ovaj način izvijestiti vas ukratko o radu gradske uprave. Vjerujem kako ste pratili naš rad i želju da stvorimo bolje uvjete za život svim stanovnicima u našem gradu i pripadajućim naseljima. U skladu s tim nastojanjima trudili smo se ulagati u sve segmente i na cijelom području našega grada, a s ciljem osiguravanja pretpostavki za što ugodniji i kvalitetniji život svih nas. Stalna nam je želja više pažnje posvetiti djeci i mladima, jer kad su oni zadovoljni, zadovoljni smo svi – kao društvo.

U današnjim vremenima najvažnije je zajedništvo, jer želja je svih nas da nam Pakrac i okolica bude bolje i ljepše mjesto za život. Zajednički puno toga možemo postići, iz tog razloga i zovemo se lokalna zajednica. Svima nam u novoj godini želim zajedništvo i međusobno razumijevanje, jer bez obzira na različitosti, imamo zajednički cilj. Želimo Grad koji će biti mjesto kvalitetnog i ugodnog življenja, koje ćemo ostaviti u nasljeđe svojoj djeci i unucima, svojim mladima.

Na kraju bih uputila jedno veliko hvala svim sugrađanima na podršci, prijedlozima, sugestijama i inicijativama. Hvala i na pokojoj pritužbi, jer nas one potiču na bolji rad.

Svima želim čestit Božić, obilje Božjeg blagoslova i zdravlja te sretnu, veselu i uspješnu novu 2024. godinu.