6. zimski kup naslovna 

U organizaciji Vatrogasne zajednice Pakrac - Lipik te u domaćinstvu DVD-a Prekopakra danas je u Gradskoj sportskoj dvorani Pakrac održan 6. Zimski vatrogasni kup koji je okupio stotinjak vatrogasaca iz jedanaest gravitirajućih društava. Raspoređeni u 19 ekipa, demonstrirali su usvojeno znanje i vještinu na vježbi sastavljanja usisnog voda, a najviše spretnosti pokazali su predstavnici DVD-a Donja Obrijež pobijedivši u obje seniorske kategorije (kategorija A ispod 30 godina). U ženskoj konkurenciji najuspješnije su bile predstavnice DVD-a Gaj ispred Donje Obriježi i Antunovca, dok su kategoriju mladeži osvojili Prekopakrani.

FOTOGALERIJA

DSC08876 Medium

Prošlogodišnje izdanje ovog dvoranskog kupa, koje je jedino dvoransko natjecanje ovakve vrste u županiji, osvojio je DVD Gaj, a svake se godine u zimskom periodu i u pauzi od operativnih djelovanja naizmjenično održava u pakračkoj i lipičkoj dvorani.

DSC08865 Medium

Po završetku kupa natjecateljima i okupljenima su se prigodno obratili Tomislav Stokić, predsjednik Vatrogasne zajednice Pakrac - Lipik, čelne osobe DVD-a Pakrac - Ilija Turković mlađi (zapovjednik), Ilija Turković stariji (predsjednik) te pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević.

DSC08880 Medium

REZULTATI:

KATEGORIJA: SENIORI – A (MUŠKI)
1. Donja Obrijež
2. Veliki Banovac
3. Gaj
4. Pakrac 2
5. Omanovac
6. Antunovac
7. Prekopakra
8. Pakrac 1

KATEGORIJA: SENIORI – B (MUŠKI)
1. Donja Obrijež
2. Lipik
3. Pakrac
4. Poljana
5. Antunovac
6. Dobrovac
7. Prekopakra

KATEGORIJA: SENIORI – A (ŽENE)
1. Gaj
2. Donja Obrijež
3. Antunovac

KATEGORIJA: MLADEŽ - MUŠKI
1. Prekopakra