dvd v. banovac naslovna

DVD Veliki Banovac jučer je održao Redovnu skupštinu na kojoj su prezentirani rad i planovi Društva, a obilježile su ju i brojne dodjele priznanja za stečena zvanja u vatrogastvu te za rad s djecom i mladeži.

Podnoseći izvješće o radu za prošlu godinu, članovi Upravnog odbora na čelu s predsjednikom Damirom Colosettijem su izvijestili na jučerašnjoj skupštini Društva kako su redovito održavali postojeću vatrogasnu opremu i vozila, odazvali se na sve intervencije gašenja požara s naglaskom na onu vezanu za jako olujno nevrijeme gdje su pet dana danonoćno sanirali štete i pomagali u svemu u čemu su mogli, odrađivali tehničke intervencije i sve ostale u pogledu zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara. Redovito su održavali vatrogasne vježbe te radili na stalnom osposobljavanju vatrogasaca kroz obuke i činove, nabavljali potrebitu vatrogasnu opremu, pomlađivali Društva kroz rad sa vatrogasnom mladeži i učlanjivanjem novih članova te sudjelovali u svim vatrogasnim natjecanjima, vježbama, smotrama i susretima organiziranih od Vatrogasne zajednice Pakrac-Lipik, a sličan plan predviđen je i za 2025. godinu.

DSC09333 Custom

Uz pozdravne i pohvalne govore više pojedinaca DVD-u Veliki Banovac koji su se javili za riječ, završnu je održala gradonačelnica Anamarija Blažević koja je naglasila kako je ovaj DVD jedan od onih koji su u prijašnjim godinama potakli konkurenciju svojim odličnim rezultatima i radom s mladima. „To je bilo u onom najpotrebnijem trenutku prije desetak godina kada su krenule poplave i kada se pokazalo što znači imati dobro organizirano dobrovoljno vatrogastvo na čemu im svi trebamo biti zahvalni“, poručila je gradonačelnica.

DSC09364-Custom
DSC09365-Custom
DSC09363-Custom
DSC09362-Custom
DSC09361-Custom
DSC09360-Custom
DSC09359-Custom
DSC09358-Custom
DSC09357-Custom
DSC09356-Custom