dani bez dnevnika naslovna

U pakračkoj srednjoj školi 24. travnja su održani Dani bez dnevnika te su uz druženje profesora i učenika provedene razne radionice u opuštenoj atmosferi.

FOTOGALERIJA

„Ove godine su nam tema „Uredimo školu“ jer to je naš drugi dom. Imamo kabinetsku nastavu, vratili smo se napokon nakon onih Covid 19 restrikcija, a na Dane bez dnevnika nam dolaze učenici osnovnih škola Pakraca i Lipika kako bismo im prezentirali naše programe i što se sve radi u našoj školi. Cilj nam je urediti prostore da bi nam bilo ugodno raditi u njima jer učenje se ne odvija samo putem riječi i predavanja nego na nas jako utječe i okolina i ono što piše oko nas i kako miriši u razredu. Radimo na tome da dosta učionica ima eterična ulja koja služe za razbuđivanje i slično tako da smo se ove godine posvetili čišćenju, uređivanju i oslikavanju škole i mislimo da će nakon toga biti ugodnije, a i da pomognemo malo našim spremačicama“, izjavila je pedagoginja Anita Adžijević koja je ove godine na čelu organizacijskog tima u sastavu Tamara Vujanić, Zvjezdana Šteković, Ljerka Tomić, Marina Grčević i Mario Tušek.

anita adzijevic

Igre bez granica 

Dan poslije u Gradskoj sportskoj dvorani održane su i Igre bez granica koje su okupile timove profesora, građevinara, gimnazijalaca, fizioterapeuta te dvije ekipe medicinara, a natjecali su se u spretnosti i preciznosti izvođenja 11 igara. Također, učenici su natjecanje proveli u suradnji s profesoricom Ljerkom Tomić i profesorom Marijom Tušekom, a najuspješniji su bili građevinari.

gradevinari pobjednici

Foto: Srednja škola Pakrac - pobjednici

FOTOGALERIJA