marosevic tepes naslovna Large

Grla Dalibora Maroševića Vilenjaka i Pavla Tepeša osvojili su tri vrijedna priznanja na tradicionalnoj priredbi „Zlatne grive Zlatne doline 2024.“ održanoj 9. lipnja u Mihaljevcima u organizaciji Konjogojstvene udruge „Vallis Aurea“ iz Požege. U kategoriji kobila bez ždrijebeta Vilma je zauzela prvo mjesto u pratnji Dalibora, Šaško je u pratnji sina Ivana pokorio kategoriju mladih pastuha, a šlag na tortu stavio je Šeik u pratnji Tepeša koji je pobijedio u kategoriji stari pastuh.

sin i sasko

Ove godine je na izložbi predstavljeno više od 40 konja, a Marošević je uspješno nastavio niz odličnih rezultata sa svojim grlima na mihaljevačkim izložbama koje posjećuje od 2015. godine te s kojih se već devetu godinu zaredom vraća s nagradama, a ponosan može biti i Pavle koji je prošle godine bio spriječen sudjelovati na ovoj priredbi, no već je sljedeću priliku sjajno iskoristio.

pajo i seik

Naglasili su kako su osvojene nagrade potvrda kvalitetnog rada i upornosti, ali najviše od svega ljubavi i divljenja prema tim plemenitim životinjama.

marosevici

Fotografije: Privatni album i Mirko Cenbauer