Župan požeško - slavonski Alojz Tomašević u pratnji pakračke gradonačelnice Anamarije Blažević obišao je danas predvečer sva stradala mjesta uslijed olujnog nevremena na području Pakraca.

"Želim vidjeti kakvo je stanje, kolike su štete i zajednički definirati daljnja postupanja. Prema informacijama kojima raspolažem, stradalo je nekoliko krovova obiteljskih kuća, stoga želimo vidjeti kako možemo pomoći i što se može sanirati. Nadam se da će noć biti mirna. Ponovno bih čestitao našim vatrogascima i svim drugim žurnim službama koji su opet pokazali spremnost i hrabrost u takvim situacijama", rekao nam je župan Tomašević.

WP_20160627_19_32_00_Pro

Župan je s gradonačelnicom obišao pakračku petlju, ulicu Aleje kestenova, Malu Krndiju gdje se uslijed nevremena pojavio problem s javnom rasvjetom te obitelji kojima su stradali krovovi obiteljskih kuća. Gradonačelnica Blažević istaknula nam je kako će se narednih dana vidjeti točan razmjer  i procjena šteta na imovini, kao i na poljoprivrednim usjevima, posebno kukuruzu koji je jako stradao u olujnom nevremenu.

WP_20160627_17_29_33_Pro            WP_20160627_16_54_53_Pro