prvi dan škole

Ukupno 78 prvašića danas je po prvi put krenulo u pakračku osnovnu školu, od kojih je 57 u matičnoj, sedam u Obriježi, četiri u Badljevini i deset u Prekopakri.

Njima u čast organiziran je prigodni program dobrodošlice u kojem su  se već uhodani učenici predstavili plesom, recitacijom i pjesmom. Riječi dobrodošlice pružila je ravnateljica Sanja Delač, dodavši da će ih,  osim čarobnog svijeta brojki i slova, čitanja i pisanja, naučiti kako steći prijatelje, surađivati, dijeliti i pomagati jedni drugima. Ovom prigodom obratila se roditeljima poručivši: „ Vi ste ishodište na kojemu mi nastavljamo odgoj i obrazovanje vaše djece stoga nam je zaista potrebna i vaša pomoć, predlažite vaše ideje da poboljšamo rad škole jer cijenimo i vašu inicijativu“.   

ravnateljica OŠ Pakrac

„Želim vam, uz strpljenje, puno ljubavi i entuzijazma jer ova škola treba učenike koji će izgraditi sa svima nama Grad boljim, većim i ljepšim mjestom“, poručila je gradonačelnica Anamarija Blažević u svoje, ali i u ime županice Antonije Jozić, te su tom prilikom podijeljeni prikladni pokloni Grada i Županije.

Nove učenike pozdravile su i učiteljice prvašića Dubravka Namjesnik, Iva Bišćanin, Iva Ivanović te učitelj produženog boravka Tomislav Novinc.

Pakračku osnovnu školu pohađa ukupno 593 učenika, od kojih u matičnu školu ide 517 školaraca, Prekopakru 42, Obrijež 16 i Badljevinu 20. Prošle je godine bilo upisano ukupno 593 učenika, što je 14 više nego prethodne. 

prvi dan škole gradonačelnica

IMG5664
IMG5645
IMG5654
prvi-dan-kole-nastup-no-2
IMG5722
IMG5748
IMG5735
IMG5598