dudo

U sklopu provedbe projekta „Revitalizacija Društvenog centra Pakrac“ koji je financiran sredstvima Republike Hrvatske (15 posto) i Europskog socijalnog fonda (85 posto) u iznosu od 1.378.515,42 kuna i u punom iznosu nepovratno NK Hajduk Pakrac je zainteresiranima omogućio korištenje prostora u svrhu druženja u slobodno vrijeme na različite načine (rekreacija, edukacija, druženje uz igranje raznih društvenih igara i slično).

Projekt se nalazi u 23. mjesecu provedbe. U tom razdoblju je održano ukupno 250 aktivnosti s uključenih 36 volontera koji su pomagali u održavanju aktivnosti. Financijski do sad je realizirano 837.061,45 kuna, a sredstva su usmjerena na adaptaciju prostora i svlačionica, rekonstrukciju grijanja i krovišta, naknade za provoditelje radionica i plaće zaposlenika na projektu. 

objekt stadion Medium

Shodno dosadašnjim dobrim iskustvima NK Hajduk ponovno poziva sve udruge na apliciranje (kandidiranje) na ovakve programe. Kako udruge nemaju redovite izvore financiranja i same se snalaze u pronalaženju potrebnih sredstava za rad pozivamo udruge da svoje projekte prijavljuju na programe Europske unije.

lenta lampsi

 

nk hajduk logo

Sadržaj ovog dokumenta isključiva je odgovornost „NK Hajduka“ Pakrac.