Mlađi i stariji pioniri u 7. kolu 1. Kvalitetne lige Slavonije i Baranje poraženi su na domaćem igralištu protiv HNK „Željezničara“ iz Slavonskog Broda. Mlađi (U12) su izgubili s 1:0, a stariji (U14) s 2:1 (strijelac Matej Gurdon). Mlađi pioniri iz sedam utakmica imaju dvije pobjede i 5 poraza, a stariji tek jednu pobjedu uz 6 poraza. Nisu naši pioniri trenera Dubravka Ljevakovića  toliko slabiji od suparnika koliko govori odnos poraza i pobjeda. Većinu utakmice gubili su tijesno što potvrđuje i gol razlika; kod mlađih 7:20, a kod starijih 11:19. Uvjerljivo su gubili tek protiv najboljih: ekipa iz Slavonskog Broda i Osijeka, ali uz niz problema prvenstveno oko okupljana, neće ih niti sreća. No, uz dobar rad i tom nesretnom razdoblju će doći kraj.

Juniori trenera Siniše Grubišića su uobičajeno uvjerljivo odradili svoje prvenstvene obveze. Ovog puta u subotu je na pakračkom stadionu stradala ekipa Daruvara s 5:0 pri čemu je dvostruki strijelac bio Ivan Svjetličić, a po jedan gol su dodali  Darko Dietzman, Vilim Svjetličić i Leonardo Luksetić. U sedam utakmica natjecanja u sklopu 1. Županijske lige Bjelovarsko-bilogorske županije pakračkim juniorima je ovo 6. pobjeda uz jedan neodlučan rezultat te će u subotu u Garešnici vjerojatno rješavati pitanje jesenskog prvaka protiv vršnjaka iz „Garića“  koji s istim učinkom jedini može pratiti takav ritam.

Zadovoljni su se u nedjelju vratili i limači (U10) trenera Darka Kelemena iz Velike gdje su u sklopu 8. kola natjecanja u ligi Požeško-slavonske županije protiv favorizirane ekipe „Papuka“ ostvarili neriješen rezultat bez golova i time s ranije 4 pobjede i 3 poraza zadržali plasman u gornjem dijelu tablice.

Najmlađi početnici, koji pet kola ne znaju za ništa drugo nego uvjerljive pobjede, u sklopu  županijske lige BBŽ ovog vikenda su bili slobodni.