Juniori, limači i početnici Hajduka su ovog vikenda odigravajući redovna kola u svojim natjecanjima  zabilježili pobjede, a mlađi i stariji pioniri ponovo su poraženi.

Na domaćem igralištu u sklopu 1. kvalitetne lige mladeži od njih su uvjerljivo bolji bili vršnjaci „Cibalije“ iz Vinkovaca. Vinkovački mlađi pioniri (U12) su vodeći u ligi, pa ne čudi pobjeda nad mladim Pakračanima od čak 12:0. I stariji pioniri (U14) od Vinkovaca bili su bolji pobijedivši s 4:1 (strijelac Filip Vuić).

Neočekivano težak posao imali su početnici (U8) u sklopu natjecanja Županijske lige Bjelovarsko-bilogorske županije.  U do sada 6 odigranih utakmica uvjerljivo su pobjeđivali. No, jučer na svom igralištu imali su znatno teži posao protiv vršnjaka iz Daruvara pobijedivši ih preokretom u završnici utakmice s 4:3. Strijelci su bili Josip Ilinković, Jakov Švajghart, Josip Vondra i Lovro Feher.

Limači (U10) u ligi Požeško-slavonske županije iz Pavlovaca su se vratili sa sva tri osvojena boda pobijedivši „Mladost“ s  2:0. Oba pogotka je postigao Antonio Grgić.

Juniori su jučer na svom igralištu nastavili pobjednički niz u sklopu natjecanja Bjelovarsko-bilogorske županije i vjerojatni put prema jesenskoj tituli. Jučer su pobijedili susjede iz Sirača s 3:0  pogocima Antuna Lesičeka (2) i Ivana Svjetličića.