Završnim utakmicama grupne faze odigranim u Pakracu 28. i 29. siječnja u uzrastima U8 i U10 malonogometni turnir Petica stigao je do svoje završnice koja će narednog vikenda biti odigrana u dvorani bjelovarskog srednjoškolskog centra. Pakračku školu nogometa će u Bjelovaru predstavljati momčad Hajduk Zeleni koja je završnicu osmogodišnjaka izborila s pet pobjeda u grupi bez primljenog pogotka uz gol razliku 19:0.

U istoj kategoriji kroz dvotjedni turnir plasman na završnicu nije uspjela izboriti ekipa Hajduk Bijeli koja je ove godine, prema riječima trenera Siniše Grubišića, skupljala iskustvo i minute ubilježivši pri tom  jednu pobjedu i to protiv vršnjaka iz Garića 2, no unatoč tome bit će najvjerniji navijači Zelenima koji u borbu za medalje kreću u nedjelju 5. veljače kad je predviđen završni turnir za ovaj uzrast.

Limači trenera Darka Kelemena (U10) koji su u ovogodišnjoj Petici nastupili s dvije ekipe nisu uspjeli osigurati nastavak natjecanja. Ekipa Hajduk Zeleni je u grupnoj fazi ostvarila dvije pobjede protiv Lipika 2 i Garića 2, ali i dva tijesna poraza od Lipika 1 i Daruvara što u konačnici nije bilo dovoljno za bjelovarsku završnicu, dok je ekipa Hajduk Bijeli kroz dva vikenda ostvarila jednu pobjedu uz tri poraza.  Unatoč porazima trener Kelemen je zadovoljan nastupima svojih igrača, a naročito odlukom da na Petici nastupi s dvije ekipe kako bi sva djeca osjetila turnirski način natjecanja i odigrala zaslužene minute.