Pakračka sportska dvorana ovog je vikenda bila mjesto odigravanja prvog natjecateljskog dana ovogodišnjeg izdanja Petice – tradicionalnog malonogometnog turnira za mlađe dobne uzraste koje se godinama igra u organizaciji Bjelovarsko-bilogorskog nogometnog saveza.

Subota je bila rezervirana za U14 kategoriju (djeca rođena 2004. godine i mlađi), a u grupi C koja je okupila momčadi iz Daruvara, Virovitice, Velikih Zdenaca i Garešnice igrao je i naš Hajduk koji je slavio protiv Daruvara 2 s 4:0, bolji je bio i od Zdenke s 4:1, dok je neodlučeno 1:1 odigrao s Garićem. Vrijedi napomenuti da su igrači trenera Darka Kelemena igrali oslabljeni bez čak četiri standardna igrača (Dietzmana, Majstorovića, Čuljka i Kličeka) kojih nije bilo iz opravdanih razloga.

Turnir se igra jednokružnim bod sustavom u tri skupine (ostale dvije su s bjelovarske strane), a bit će nastavljen sljedećeg vikenda (1.prosinca - subota) u sportskoj dvorani u Garešnici gdje Pakračane čekaju utakmice s ekipama Daruvar 1 i No Limit.  Za prolaz u završnicu turnira, koja će biti odigrana tijekom prosinca u Bjelovaru plasirat će se dvije najbolje ekipe iz svake grupe te dva najbolja treća.

U12 kategorija (djeca rođena 2006. godine i mlađi) nastupila je u nedjelju, a po programu su na našem parketu utakmice prvog vikenda igrale grupe C i D koje su sačinjavali mlađi predstavnici onih ekipa koje su nastupile dan ranije s dodatkom momčadi iz V. Grđevca, Lipika te mađarske momčadi Kaposvolgye. Hajduk je prvi bod osvojio protiv susjeda iz Lipika, završilo je 0:0, dok su u drugom susretu učenici Viktora Trbare pobijedili momčad Garić 2 s 4:0. Preostale utakmice u skupini igrat će protiv No Limita i Daruvara 2.

Turnir se i za njih nastavlja idući vikend (2. 12. - nedjelja) u Garešnici, a nakon odigranih svih utakmica po skupinama, prvoplasirane i drugoplasirane momčadi iz svake skupine ulaze u bjelovarsku završnicu, gdje se dalje od osmine finala igra klasičnim kup sustavom.