U derbiju 18. kola MŽNL Slavonije i Baranje odigranom u nedjelju u Kutjevu Hajduk je od istoimenog domaćina poražen s 3:2. Iako su odlično ušli u utakmicu i golovima Kovačića i Dietzmana već u 20. minuti vodili s 2:0 Pakračani ne uspijevaju susret iskontrolirati do kraja. Domaći su smanjili do poluvremena, a potpuni preokret dogodio se na početku nastavka, u periodu od 49. do 53. minute kada Kutjevo okreće na 3:2 i postavlja, pokazalo se, konačan rezultat.
Nakon 18. kola Hajduk je na 7. mjestu s 28 osvojenih bodova, a u 19. kolu koje je na rasporedu 13. travnja Hajduk gostuje kod Darde koja se nalazi na 10. mjestu.
Sastav NK Hajduk Pakrac: Huska, Komljenović, Res, Baškiera, Krenek (od 79’ Pjerabon), Petrović, Grubišić (od 83’ Kelemen), Grafina (od 46’ Krpan), Kovačić, Filipović, Dietzman (od 46’ Ajman). Trener: Siniša Grubišić.

ŽUPANIJSKI NOGOMET

Nedjeljnim utakmicama 10. kola započelo je natjecanje i u 2. ŽNL. Dobrovac je nakon uspješne jeseni proljeće ušao s novim čelnim čovjekom struke Tomislavom Kužilekom koji je na toj funkciji zamijenio Marijana Gurodna, ali i osjetno pojačanim igračkim kadrom. Rezultat kvalitetnog rada u prijelaznom roku uvjerljiva je današnja pobjeda od 3:0 protiv Graničara iz Bučja na otvaranju proljetne sezone. Pogotke su postigli Visković, Januš i Popović. Dobrovac je nakon ove pobjede na 2. mjestu prvenstvene ljestvice, a iduće kolo putuje u goste posljednjem Slavenu u Gradac.
Kod Obriježana se također ništa nije promijenilo osim što su i oni promijenili trenera pa je sada u ulozi trenera i igrača Marko Giacometti kojemu asistira Željko Martinelli. Oni su nastavili s lošim predstavama i danas su poraženi u Brodskom Drenovcu kod Hrvatskog Dragovoljca s 1:0. Trenutno su pretposljednji na tablici s mršavih 8 bodova iz 10 susreta, a priliku za napredak tražit će naredne nedjelje kad su domaćini Parasanu iz Golobrdaca, momčadi koja se nalazi odmah ispred njih na tablici s dva boda viška.
U utakmici 13. kola 1. ŽNL Lipik je poražen u Kaptolu s 1:0.