Hajduk je u 19. kolu Regionalne MŽNL Slavonije i Baranje s uvjerljivih 4:0 poražen u Dardi. Iako do poluvremena nije bilo zgoditaka u nastavku su domaćini iskoristili svoje prilike i zasluženo slavili. Hajduk je nakon ovog poraza 7. na tablici s 28 osvojenih bodova, a u subotu ga čeka teško iskušenje jer u goste stiže vodeći Graničar iz Županje. Utakmica počinje u 16,30 sati.
Sastav NK Hajduk Pakrac: Huska, Dupor, Komljenović, Baškiera, Dietzman, B. Prohaska, D. Prohaska (od 80’ Kelemen), Petrović (od 83’ Rusmir), Grafina (od 37’ Krpan), Kovačić, Filipović. Trener: Siniša Grubišić
U utakmicama 11. kola 2. ŽNL Croatija je kao domaćin u Donjoj Obriježi pobijedila Parasan iz Golobrdaca s 3:2, dok je Dobrovac današnjom uvjerljivom pobjedom 7:1 u Gradcu kod Slavena zasjeo na vrh prvenstvene tablice s obzirom na iznenađujući poraz dosad vodećeg Graničara iz Zagrađa u Bučju gdje su poraženi s 2:0.
Croatija se napokon dokopala prijeko potrebnih bodova nužnih za bijeg s dna tablice. Pod obriješkim tribinama domaćini su konačno obradovali svoje navijače i golovima Jozića, Savija (11m) i Bahnika savladali Parasan iz Golobrdaca. Je li pobjeda plod slučajnosti ili obriješki zeleni doista podižu formu pokazat će već sljedeće kolo (22. travnja, ponedjeljak) kad putuju u goste razigranim Dobrovčanima.

Dobrovčani su sukladno očekivanjima nastavili pobjednički pohod i u Gradcu kod fenjeraša Slavena. Unatoč teškom terenu, mrežu korektnog domaćina natovarili su do vrha, a sedam dobrovačkih golova postigli su B. Tutić i Kaurin po dva te Popović, Šulc i Mijić. Pogled s vrha je ugodan, a tu komociju Dobrovčani će nastojati zadržati iduće nedjelje eventualnim slavljem u lokalnom derbiju protiv Croatije. Dvije pobjede naših drugoligaša u ovom kolu ispisuju najbolju pozivnicu navijačima da pohode derbi koji na Uskrsni ponedjeljak počinje u 17 sati.
U 1. ŽNL Lipik je kao domaćin slavio protiv Dinama iz Vidovaca s 4:2. Iako su gosti poveli, Lipičani su već do poluvremna golovima Alviža i Jiraseka (2x) okrenuli rezultat u svoju korist. U nastavku velemajstorskim pogotkom lipičke bodove potvrđuje Galko. Do kraja susreta gosti su uspjeli tek ublažiti poraz.
Započela su proljetna natjecanja i u 3. ŽNL. Dinamo iz Badljevine je na startu pred svojom publikom poražen od BSK-a s 2:1 (strijelac Hrešić), dok je Slavonija iz Prekopakre poražena u Staroj Lipi s visokih 5:1. Pogodak za Slavoniju postigao je Strmota.