U utakmici posljednjeg 26. kolu 3. HRL Istok odigranoj u pakračkoj sportskoj dvorani rukometaši LiPe poraženi su od Petrijevaca s 35:38.  U relativno izjednačenoj utakmici pred pedesetak prisutnih gledatelja, susjedi na tablici prezentirali su dopadljivu i nadasve efikasnu utakmicu, bez ozbiljnijeg rezultatskog imperativa, o čemu svjedoči i visok konačni rezultat. Unatoč solidnoj i borbenoj igri domaćina, gosti su već do poluvremena stvorili četiri pogotka viška. U nastavku susreta prednost su sigurno održavali sve do 45. minute kad je nakon nekoliko vezanih pogodaka izgledalo da LiPa hvata priključak, no rezultatski prilazak na -2 bio je ujedno i najbliže što su mladi pakrački rukometaši uspjeli prići ipak iskusnijim rukometašima iz Petrijevaca. U ekipi domaćih jučer su se svidjeli Antonić koji je bio najefikasniji s 8 golova, te Sommer i Krucki koji su postigli po 7 golova. Vrlo dobri bili su i Gamberger sa 6 te Šimić s 5 postignutih zgoditaka.

Bez obzira na poraz, rukometaši LiPe na kraju su utakmici dobili zasluženi aplauz publike za prikazano tijekom sezone, a ona će rezultatski završiti plasmanom od 5. do 7. mjesta (ovisno o nedjeljnim utakmicama). Trećeligašku godinu kratko je prokomentirao i trener momčadi Vladimir Pipal.

Trener Pipal: "Vrijedimo za prva tri. Morali smo bolje"

„Odmah ću reći da nisam zadovoljan ostvarenim.  Morali smo bolje. Mislim da vrijedimo plasmana među prve tri momčadi, međutim, velike probleme tijekom sezone imali smo s ekipiranjem, naročito pri odlasku na gostovanja. Mislim da smo zbog školskih, fakultetskih i ostalih obveza na desetak gostujućih utakmica putovali s minimalnim igračkim kadrom, a tako se teško hrvati s iskusnijim protivnicima. Iako, i takvi nismo smjeli kiksati na određenim utakmicama tako da je plasman realan - a ja nezadovoljan“, rekao je za kraj sezone trener Vladimir Pipal.

U posljednjoj utakmici sezone LiPa je igrala u sastavu: Papušek, Vujatović, Frajfogel, Gamberger 6, Sommer 8, Šimić 5, Macura 2, Antonić 8, Krucki 7, Paragi, Josipović, Hlapović.