Porazom od 5:0 u Vidovcima, u sklopu 11. kola MŽNL Brod Požega, Hajduk je potvrdio krizu rezultata pred lokalni derbi s Lipikom sljedeće subote u Pakracu. Iako oko poraza od Svačića, Omladinca pa i ovog posljednjeg od Dinama ne treba raditi preveliku dramu, jer se radi o odličnim ekipama, dugo očekivana utakmica protiv susjeda iz Lipika (subota, 14 sati, bez publike) ovako je dodatno dobila na važnosti, jer će kroz nju Pakračani tražiti izlazak iz crne serije.
O utakmici u Vidovcima nema se što puno reći, najviše govori podatak da je domaćin pitanje pobjednika riješio već u 15. minuti kad je poveo 3:0. Treba dodati da im je posao bio olakšan od 7. minute susreta kad je Hajduku isključen Popović.
Sastav u Vidovcima: Šepović, Baškiera, Dupor, Popović, Keć (od 75’ Nikić), Dietzman (od 56’ Krenek), Grubišić, Petrović (od 81’ Svjetličić), Krpan, Kovačić (od 70’ Prohaska), Komljenović (od 88’ Gurdon).

Težak poraz Dobrovca

U 1.ŽNL Dobrovac se u 11. kolu propisno osramotio na gostovanju kod vodećeg Buka. Osim što su ponovo otišli na utakmicu s jedva 11 igrača, tamo su izgubili s 12:0. Domaćin je već do poluvremena vodio sa 7:0, a u nastavku su se zaustavili na 12 postignutih golova.
Croatia iz Donje Obriježi izgubila je 3:2 od Graničara u Zagrađu. Gosti su do poluvremena poveli s 3:0, a u drugom dijelu Obrijež golovima Buriga u 81. i Savija u 86. ublažava poraz.
U posljednjem jesenskom 12. kolu Dobrovac gostuje u Vetovu, a Croatia na svom terenu dočekuje Omladinac iz Čaglina.