Jasmin Ramić

Pakrac-Papuk u 1.B i Slavonski banovac u 2. HKL s gostovanja u drugom kolu prvenstva vratili su se poraženi. Pakrac je poražen u Kutini od Ciglenice sa 6:2, a Banovac u Đakovu od Silosa s visokih 7:1.

Da u prvoj ligi prosječno nije dovoljno dobro pokazala je utakmica u Kutni. Pakračani su bili solidni srušivši ekipno 3389 čunjeva no to je bilo dovoljno tek za dvije pojedinačne pobjede. Jednu je ostvario Jasmin Ramić s ponovo odličnih i najboljih na utakmici 633 srušena čunja, a drugu D. Špelić s 566 čunjeva. U prosječnost bez bodova su se utopili D. Štor 555, R. De Zan 571, i A. Juranović 551, dok je podbacio tandem I. Turković ml. i Ž. Major sa zajednički srušenih 523 čunja. U konačnosti im je nedostajao 21 čunj bar za neriješenih 4:4. Ovako će svoje prve bodove u ovoj sezoni morati potražiti u subotu na svojoj kuglani kada im dolazi u goste zagrebačka Ponikva, koji kao i Pakračani, još nemaju bodova.  

Niko Kalvi

Do boda jedino najmlađi

U Đurđenovcu do pobjede i jednog pojedinačnog boda je došao samo najmlađi igrač Slavonskog banovca kadet Niko Kalvi koji je srušio 554 čunja. U kategoriju solidnih  rezultata, ali bez bodovnog učinka, možemo ubrojiti Z. Gnezdu (555) te D. Lepku (549) i D. Jozipovića (541). A. Marin (515) te tandem I. Hormot i I. Hofman (472) su podbacili pa su Pakračani, osim s visokih 7:1 poraženi i s velikim zaostatkom od 151 čunja (3337:3186). Priliku za nove bodove i pomak prema sredini tablice Banovac će imati u subotu na svojoj kuglani kada im u goste dolazi Željezničar iz Belišća koji kao i naši kuglači u prva dva kola imaju gostujući poraz i domaćinsku pobjedu.