Rukomet Valpovo

Rukometaši LiPe su na startu 2. HRL Istok gostovali u Valpovu kod jednog od favorita prvenstva RK „Valpovke“ te su uvjerljivo poraženi s 50:24 (28:12).

"Favorizirani domaćini su otpočetka dali doznanja tko je gazda na terenu te da ništa neće prepustiti slučaju. Rukometaši LiPe se jednostavno nisu snašli te nisu imali rješenja za njihovu agresivnu obranu, tranziciju te iznimno brz protok lopte, što je rezultiralo sa nebrojeno puno „lakih“ pogodaka iz kontre i polukontre. Dan za zaborav, moglo bi se reći. Od naših strijelaca istaknut ćemo Matiju Šimića koji je postigao 6 pogodaka", doznajemo od Ivana Macure.

Pakrački rukometaši već sljedećeg vikend ponovo gostuju, ovaj put u Starom Petrovom Selu kod Slavije gdje će pokušati osvojiti prve ovosezonske bodove.

MLAĐE KATEGORIJE

Težak zadatak su ovoga vikenda imali i igrači trenera Anđelka Lucića, dječaci U-15. Oni su u Đakovu igrali 3. kolo 1. HRL U-15, a protivnici su im bili domaćin, RK „Đakovo“ te RK „Ivan“ Mikanovci. Domaća ekipa je bila bolja rezultatom 17:26, dok je odlična ekipa iz Mikanovaca bila bolja 17:28.