nogometni vikend

Croatia iz Donje Obriježi je u odličnoj utakmici 13. kola 1. ŽNL na domaćem terenu savladala Kaptol s 4:3. Ovim trijumfom pobjegli su s dna tablice i napredovali do 12. mjesta gdje će i prezimiti. Utakmicu su bolje otvorili gosti i brzo poveli s 2:0. Domaćin potom kreće odlučnije i do poluvremena okreće rezultat u svoju korist golovima A. Josipovića, Škariota i Giacomettija. U nastavku gosti poravnavaju u 74. minuti, no samo dvije minute kasnije A. Jozipović osigurava Obriježanima drugu prvenstvenu pobjedu.
Croatija je igrala u sastavu: Nagy, Sabo, Giacometti (c), Marošević, A. Josipović, Lenče, Špelić (od 61. A. Jozipović), Škariot (od 45. Grgić (od 84. Čakarić)), I. Josipović, P. Josipović i Savi.
Dobravac je u posljednjem jesenskom 13. kolu u remizirao u Kuzmici 2:2. U večernjoj utakmicu poveli su domaćini u 35. minuti, no Dobrovčani samo četiri minute kasnije odgovaraju golom Popovića. Isti igrač Dobrovčane dovodi u prednost početkom nastavka, ali gosti u 77. minuti iz penala vraćaju egal za konačnih 2:2.
Ovim bodom Dobrovac će jesen zaključiti na 11. mjestu s 12 osvojenih bodova.
Dobrovac je igrao u sastavu: Galović V., Adžijević, Šahinović, J. Tutić (od 69. Galović S.), Nemeth, Rusmir, Popović, Šulc, Poletto, B. Tutić i Januš.