završno powstrojavanje u15 Medium

Završnim utakmicama za poredak od prvog do četvrto mjesta u nedjelju je u pakračkoj sportskoj dvorani završena malonogometna manifestacija Kuna kup koju već 15-tak godina organizira NK Hajduk Pakrac.

početnici Medium

U dvije prve subote i nedjelje veljače kroz natjecanje u kvalifikacijskim skupinama i završnom razigravanju za poredak nastupilo je oko 500 mladih nogometaša razvrstanih u 44 ekipe koje su se natjecale u četiri starosne kategorije. Ekipe su došle iz 17 nogometnih klubova i pet županija: pored domaćina i klubovi iz Lipika, Daruvara, Suhopolja, Novske, Okučana, Nove Gradiške, Lipovljana, Požege, Pleternice, Kutjeva, Kaptola, Vidovaca, Velike i Pavlovaca pri čemu je pravo nastupa u završnici izborili predstavnici čak 10 klubova, a domaćin Hajduk u svim kategorijama ostvarivši po jedno prvo (kategorija početnici), drugo (mlađi pioniri), treće (stariji pioniri) i četvrto mjesto (predpočetnici). Pored toga četiri mlada igrača Hajduka su osvojili i pojedinačne nagrade: U kategoriji početnika (U10) najbolji golman je bio Antun Kiš, najbolji strijelac Erik Rek i najbolji igrač Roko Kokalović. U kategoriji mlađih pionira Jan Komljenović je dobio nagradu za najboljeg golmana.

Prve tri momčadi u svakoj kategoriji su nagrađeni peharima, kao i najbolji igrač, golman i strijelac, a svi sudionici završnice, dakle i igrači četvrtoplasirane ekipe, su dobili medalje.

Turnir je promatrao solidan broj gledatelja, u pravilu što su igrači mlađi na tribinama je bilo više roditelja, baka i djedova. Godinama uigravana organizacija od strane Hajduka niti ovog puta nije zakazala i uglavnom zaslužuje pohvale.

Rek---Darko
slavko-kokalovi
publika-Medium
igra-poetnici-
mali-pioniri-Medium
Hajduk-predpoetnici-
Gazi---Ki
Dica-pionir-Medium

REZULTATI ZAVRŠNICA:

kategorija predpočetnici (U8)

polufinale

Hajduk-Lipik 0:3

Suhopolje – Sloga Nova Gradiška 2:3

za 1. mjesto: Lipik-Sloga 4:0

za 3. mjesto: Suhopolje-Hajduk 1:0      

kategorija početnici (U10)

polufinale

Hajduk-Moslavina Kutina 2:0

Libertas Novska – Psunj Okučani 2:0

za 1. mjesto: Hajduk – Libertas 4:0

za 3. mjesto: Psunj- Moslavina 2:1

kategorija mlađi pioniri (U12)

polufinale

Hajduk-Daruvar 2:1

Libertas-Suhopolje 1:0

za 1. mjesto: Libertas-Hajduk 2:1 (sedmerci 0:0)

za 3. mjesto: Daruvar-Suhopolje  2:1 (sedmerci 0:0)

kategorija stariji pioniri (U15)

polufinale

Hajduk-Daruvar 0:3

Kutjevo-Slavija Pleternica 0:3

za 1. mjesto: Daruvar-Slavija 2:0

za 3. mjesto: Hajduk-Kutjevo 3:1