RK LiPa mladi curice Medium

Dječaci U-13 pobjedama obilježili vikend

Pod vodstvom trenera Anđelka Lucića odlične rezultate ovoga vikenda ostvarili su dječaci U-13 u 1. HRL U-13, regija 4.

Najprije su svladali vršnjake iz Rukometnog kluba "Vinkovci" rezultatom 22:18, a nakon toga  Rukometni klub "Đakovo" sličnim rezultatom, 23:19.

Sljedećeg vikenda gostuju u Petrijevcima gdje će odmjeriti snage s istoimenim klubom te s Rukometnim klubom „Tenja“.

u 13 lujo

u 13

Djevojčice među osam na državnoj završnici

U Poreču je ovaj tjedan završila Državna završnica u rukometu za djevojčice i dječake (7. i 8. razredi), gdje je ŠSD "Menejana" Osnovne škole braće Radića Pakrac sudjelovala u obje kategorije.

Izvrstan uspjeh ostvarile su djevojčice koje su natjecanje završile među osam najboljih ekipa u Hrvatskoj. Rukometašice trenera Ivana Macure, u grupi su uvjerljivo savladale ekipu škole iz Krapine rezultatom 18:7 te školarke Bjelovara rezultatom 19:12. Time su kao prvoplasirane u skupini C prošle u četvrtfinale gdje ih je čekala OŠ "Jelkovec" iz Sesveta te ih porazila rezultatom 6:13. Djevojčice iz Sesveta su u konačnici i osvojile državnu završnicu. 

Za djevojčice SŠD "Menejana" su nastupale: Slavica Blažević, Hana Bošnjaković, Magdalena Butlar, Noella Ćasić, Dorotea Hihlik, Ema Jednaković, Magdalena Josipović, Melani Kadežabek, Paula Lucić, Iva Matičić, Jana Matičić, Inna Papušek, Lucija Pišonić, Valerija Suknajić.

RK LiPa mladi curice igra Medium

RK LiPa mladi curice teren Medium

Dječaci, pod vodstvom Anđelka Lucića, nisu uspjeli ponoviti uspjeh djevojčica te su svoj put završili u grupnoj fazi. U prvoj su utakmici poraženi od ekipe iz Nove Gradiške s tijesnih 16:17, a u drugoj utakmici od njih je bila uspješnija škola iz Petrinje rezultatom 13:21.

Za dječake SŠD "Menejana" su nastupili: Franko Bošnjaković, Luka Brtan, Mile Dabić, Lovro Feher, Niko Grgić, Patrik Jurišić, Stjepan Karivan, Marko Kesten, Deni Lapaš, Tin Lapaš, Noa Lopar, Damjan Lucić, Matija Višić i Matej Žužinjak.

RK LiPa mladi dječaci Medium

RK LiPa mladi dječaci igra Medium

Dio fotografija preuzet s RK "LiPa"

Sami plasman na državnu završnicu su izuzetan uspjeh, a uz pakračku školu, još samo tri škole u Hrvatskoj nastupile su s ekipama u obje kategorije.