banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

hajduk pozdrav

NOGOMET

NK Hajduk Pakrac u subotu je na domaćem terenu u 22. kolu MŽNL SB/PŽ uvjerljivo pobijedio NK Jakšić rezultatom 5:1. Nakon ranog vodstva gostiju, Hajdukovci su ostali mirne glave te nastavili napadati protivnička vrata što je nakon 5 minuta urodilo izjednačujućim pogotkom Filipa Dietzmana. Do kraja poluvremena najbolji strijelac lige Filip Matijašević upisao se u strijelce i ovu utakmicu. U drugom poluvremenu Hajduk je nastavio tražiti pogotke, a da publika ponovno vidi hattrick na utakmici Hajduka, pobrinuo se mladi Matija Benković. Sljedeće kolo u subotu Hajduk će ponovno biti domaćin, a u goste im dolazi NK Slavonac iz Nove Kapele.

hajduk tekma

NK Lipik 1925, također sudionik MŽNL SB/PŽ, upisao je gostujući poraz od 4:3 protiv NK Slavonac iz Nove Kapele. Strijelci za Lipičane bili su Teo Duvnjak i Josip Jozipović, dok je treći gol za Lipik sam sebi u mrežu ubacio Slavonac. Iduću utakmicu Lipik putuje na gostovanje u Slobodnicu.

NK Croatia Donja Obrijež je u 21. kolu 1. ŽNL na domaćem terenu odigrao neriješeno s Parasanom, rezultat je bio 2:2, pogotke za Obriježane postigli su Tonći Savi i Mihael Andrijanić. Iduće kolo ugostit će ih ekipa NK Omladinac.

HNK Dobrovac pretrpio je poraz od 5:1 u gostima kod najefikasnije ekipe 1. ŽNL, NK BSK BUK. Jedini pogodak za Dobrovčane postigao je Željko Popović. Sljedeći protivnik bit će im Graničar iz Zagrađa, utakmica se igra u Dobrovcu.

NK Slavonija Prekopakra upisala je još jedan poraz, najteži dosad. U 11. kolu 2. ŽNL ugostio ih je NK Sulkovci te ih ispratio kući rezultatom 11:1, jedini pogodak za goste postigao je Domagoj Ajman. Po prvi došli su na utakmicu s točno jedanaest igrača, a nakon 35 minuta utakmice nakon ozljede na terenu ih je bilo deset, a u drugo poluvrijeme ušli su s devetoricom jer se još jedan igrač požalio na ozljedu pa drukčiji ishod ni nije bilo za očekivati. Iduću utakmicu Prekopakra igra protiv Biškupaca na domaćem terenu u subotu zbog nedjeljne motocross utrke u Matkovcu.

NK Dinamo Badljevina je na gostujućem terenu u 11. kolu 2. ŽNL protiv Biškupaca izgubio 3:1, pogodak za Badljevčane postigao je Stipo Šugić. Sljedeće kolo Dinamo će ugostiti NK Hrvatski dragovoljac.

RUKOMET

Dječaci U-13 RK LiPa u pakračkoj dvorani su za vikend upisali dvije pobjede u 1. HRL protiv vršnjaka iz RK "Feniks" i RK "Valpovka". Feniks su svladali rezultatom 25:18 (13:7), a Valpovku 27:16 (15:7). Nadolazeći vikend putuju u Beli Manastir gdje će ih ugostiti ekipa Baranje.

u 13 tekma

Fotografija preuzeta s RK LiPa

ODBOJKA

Odbojkašice OK Volley LI-PA u subotu su u pakračkoj sportskoj dvorani odigrale polufinale Županijskog kupa protiv OK Bjelovar. Raspoloženije Bjelovarčanke odnijele su pobjedu od 3:1, a rezultat po setovima bio je 14:25 12:25 26:24 21:25.

odbojka tekma

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić