ribiči 2. kolo

RIBOLOV

Športsko ribolovno društvo Pakrac u drugom kolu Županijske lige u disciplini Lov ribe natjecalo se na jezeru Kuštravac. Seniori Pakraca su ekipno osvojili prvo mjesto s jednim negativnim bodom i 38230 grama, drugo mjesto zauzeo je Slavonac iz Lipika s 2 negativna boda te 35455 grama, dok je Veličanka iz Velike bila treća s 3 negativna boda i 25910 grama.

U pojedinačnoj seniorskoj konkurenciji David Čatak, također član pakračkog kluba nadmašio je konkurenciju sa 17250 grama i 1 negativnim bodom, Marko Poletto iz brestovačkog Klena 2 osvojio je drugo mjesto s 1 negativnim bodom i 14965 grama, a Zlatko Adžijević, član Slavonca osvojio je treće mjesto s 1 negativnom bodom i 8255 grama.

Kadeti su se drugo kolo Županijske lige natjecali na jezeru u Rajsavcu, a najuspješnija bila je Nataša Grubić iz Slavonca, koju smo spomenuli prošli tjedan kao natjecateljicu Svjetskog prvenstva do 15 godina u Portugalu koje će se održati u srpnju. S 1 negativnim bodom i 8514 grama, zauzela je prvo mjesto ispred drugoplasiranog Marka Adžijevića, člana pakračkog kluba koji je uz 2 negativna boda upecao 6232 grama, a treće mjesto pripalo je Jakovu Polettu iz Klena s 2826 grama i 3 negativna boda.

RUKOMET

Najmlađe rukometašice i rukometaši pod vodstvom Ane Kurić i Marija Lopara u nedjelju su gostovali u Novskoj u sklopu 7. kruga Međužupanijske minirukometne lige te ostvarili zapažene rezultate.

Dječaci su u četiri utakmice ostvarili tri pobjede uz jedan poraz, pobijedili su vršnjake iz Bjelovara 8:6, Ilove i Ivanske identičnim rezultatom 11:1, a porazili su ih Novljani s 13:8.

Djevojčice su od tri utakmice uspjele pobijediti u dvije, dok su treću izgubile. Po pobjedu (8:6) i poraz (10:11) upisale su protiv Bjelovara 1, a Garešnicu su savladale rezultatom 11:6.

mini rukomet