nk hajduk pakrac game

izvor fotografije: Sportalo

4. MŽNL SB-PŽ

NK Hajduk Pakrac je u nedjelju na gostovanju u Oprisavcima u posljednjem kolu upisao poraz od 4:1. Zadrugar je tako proslavio titulu prvaka pred domaćim navijačima, dok su Hajdukovci zauzeli 9. mjesto u konkurenciji 14 ekipa. Kako nam je prenio trener Hajduka Ognjen Kafka, domaćini su ušli u susret motiviraniji i s više želje pa su već u 16. minuti poveli 2:0. Dodatne probleme gostima donio je crveni karton vratara Baloga u 30. minuti. Do kraja poluvremena domaćini su došli do trećeg pogotka pa se na odmor otišlo rezultatom 3:0. Drugo poluvrijeme su gosti započeli konkretnije i kompaktnije što je rezultiralo pogotkom Petrovića, no sve nade u povratak u utakmicu pale su nakon četvrtog pogotka Zadrugara, a tim se rezultatom 4:1 utakmica i završila.

Hajduk: Mihael Balog, Mateo Širac, Ognjen Kafka (trener-igrač), Adriano Baškiera, Stjepan Kiš, Ivan Keć, Nikša Grubišić, Stjepan Petrović, Matija Benković, Filip Dietzman, Stjepan Dietzman.
Rezerve: Ivan Benković, Patrik Broš, Stjepan Mateš.

NK Lipik 1925 u posljednjem je kolu domaću publiku počastio pobjedom nad drugoplasiranim Sokolom iz Okučana rezultatom 4:2, a pogotke za Lipičane postigli su Šenija, Crnojević te dvostruki strijelac Duvnjak. Sezonu su završili na 5. mjestu.

1. ŽNL

NK Croatia Donja Obrijež u posljednjoj utakmici pred svojim navijačima pobijedio je goste iz Rajsavca 3:1. Pogotke za Obriježane postigli su Marko Giacometti, Antonio Josipović i Florijan Škariot. Posljednje kolo Croatia će gostovati u Kaptolu.

HNK Dobrovac je neriješenom utakmicom 2:2 u Trenkovu gotovo sigurno osigurao ostanak u prvoligaškom društvu. Autogolom domaćina i pogotkom Željka Popovića dohvatili su novi bod, a zadnje kolo odigrat će na domaćem terenu protiv Kuzmice.

2. ŽNL

NK Dinamo Badljevina sezonu je zaključila pobjedom 1:0 protiv Eminovaca u zaostaloj utakmici na domaćem terenu. Nove bodove Dinamu donio je Valentino Svatoš, a tom pobjedom preskočili su Eminovce na ljestvici i zauzeli 6. mjesto u konkurenciji 8 klubova.