13. memorijalni turnir vlado laučan najava igra Medium

14. Memorijalni nogometni turnir “Vlado Laučan”, namijenjen mlađim kategorijama, bit će odigran na gradskom stadionu 10. lipnja u organizaciji NK Hajduk, Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika i Grada Pakraca, u spomen na prvog poginulog policajca na području zapadne Slavonije.

Na skraćenim igralištima natjecat će se mlađi pioniri (U11), a nastupit će šest ekipa u dvije skupine. Skupinu A čine Hajduk 1, Daruvar i Kaptol. U skupini B igrat će Psunj Okučani, Hajduk 2 i Libertas Novska. Turnir će se odigravati paralelno na dva igrališta, a otvorit će ga u 9 sati ekipe Hajduka 1 i Daruvara, dok će na drugom terenu snage odmjeriti Psunj Okučani i Hajduk 2. Utakmice će biti odigravane po sistemu 2 puta po 10 minuta.

Revijalna utakmica kategorije U-9 između domaćina Hajduka i Libertasa iz Novske na rasporedu je u 11.30 sati. Finale turnira predviđeno je u 12.30 sati nakon čega će biti upriličena svečanost dodjela pehara i priznanja.

Memorijalni turnir “Vlado Laučan” lani su osvojili mladi nogometaši Daruvara. Oni su u finalnoj utakmici pred pedesetak gledatelja pobijedili domaći Hajduk s minimalnih 1:0, dok je u utakmici za treće mjesto Moslavina iz Kutine pobijedila Suhopolje s 4:1. Najboljim igračem proglašen je nogometaš pakračkog Hajduka Dominik Švajghart.

14. memorijalni turnir vlado laucan najava