dudo naslovna

Nakon što je najveći pakrački nogometni klub početkom lipnja ušao u proces potrage za novim članovima uprave, nedavno je došlo i do promjene glavnog voditelja seniorske ekipe pa je tako Dubravko Ljevaković - Dudo po drugi puta preuzeo trenersku klupu Hajduka, zamijenivši Ognjena Kafku.

"Igrački kadar trenutno je sveden na 12 seniora kojima će biti priključeno četiri kadeta, a nadam se da će biti i dva, tri konkretna pojačanja. Cilj je ostanak u 4. Međužupanijskoj ligi PŽ - SB, a sve iznad toga smatrat ću uspjehom, s obzirom na takvu mladu ekipu", izjavio je Dudo.

dudo tekst

S pripremama će krenuti 22. srpnja, prvu prijateljsku utakmicu Hajduk će odigrati 29. srpnja u Brestovcu, 5. i 6. kolovoza sudjeluju na turniru u Dobrovcu, a 12. i 13. kolovoza su domaćini memorijalnog turnira povodom Velike gospe. Vikend nakon toga krenut će ligaške utakmice.

Dudo je prvi put vodio "Zelene" od 2010. do 2012. godine nakon čega je preuzeo selekcije predpočetnika i početnika koje je trenirao sve do ove godine, a osim seniora, legenda pakračkog i lipičkog nogometa će voditi i U-9 kategoriju.