ribiči 2023

Članovi Športskog ribolovnog društva “Pakrac” pobjednici su 3. kola Županijske lige u disciplini Lov ribe udicom na plovak održanom u lipnju na Ribnjaku Trenkovo. Uz ekipno prvo mjesto, u pojedinačnoj su konkurenciji David Čatak, Damir Leš i Dean Čatak tim redom zauzeli prva mjesta te su s dvije pobjede u posljednja dva kola ekipno drugoplasirani na ljestvici s bodom manje od Veličanke iz Velike. Nakon tri kola, David je trenutno i najbolji ribič seniorske lige ispred Željka Adžijevića iz lipičkog Slavonca te Damira Leša.

Kadeti se natječu samo u pojedinačnoj konkurenciji, a ligu čine 11 mladih ribiča od kojih su osmero članovi pakračkog ribolovnog društva. U Trenkovu je pobijedio Mislav Oblak, dok je Jakovu Delorenciju pripalo drugo mjesto, obojica članovi “Pakraca”. Mislav je trenutno najbolji i u ukupnom poretku, odmah ispred još jednog člana istog kluba, Marka Adžijevića.

Sljedeće kolo bit će održano 20. kolovoza na domaćem terenu, jezeru Pakurnovac, dok će 10. i 17. rujna posljednja dva kola ribiči odmjeriti snage u Lipiku na jezeru Raminac.