bilja čazma Medium naslovna

Biljana Milić, predsjednica pakračkog biciklističkog kluba „Titan“ je 16. srpnja vozila Drugi izazov BILOgravel serije u Čazmi. Za malo više od pet sati vožnje, u konkurenciji triju djevojaka osvojila je brončanu medalju. Utrke su vožene u tri različite udaljenosti, a Biljana je izabrala onu najdužu od 80 kilometara.

U utrci je sudjelovalo 69 natjecatelja iz Hrvatske, a vozilo se od ribarskog kompleksa Vustje uz rijeku Česmu prema kružnim stazama kroz moslavačke šume, livade, polja i sela.

bilja čazma start Medium

Traže pomoć u sanaciji staze za Titanov ultimatum

Kao što smo ranije najavili, članovi „Titana“ 19. kolovoza organiziraju jedinstvenu utrku podijeljenu u tri kategorije pod nazivom „Titanov ultimatum“ koja će se voziti 6 i 12 sati na kružnoj stazi XC Kuna, dugoj nešto manje od 7 kilometara. Nažalost, dosadašnji trud Titanovaca oko priređivanja staze unazadilo je veliko olujno nevrijeme koje je sredinom srpnja pogodilo Pakrac, samim time i mjesto održavanja utrke. Radovi su bili pri kraju, no hrpa drveća je porušena pa bi im svaka pomoć pri sanaciji staze odlično došla kako bi ju doveli u red i kako bi natjecanje proteklo u optimalnim uvjetima.

Izvor fotografija: bpm travel