PAKRAC PAPUK Medium

1. HKL sjever 

Pakrac-Papuk je u subotu u Gradskoj kuglani Pakrac pobijedio ekipu Belina - Novska rezultatom 7:1 te se s dvije pobjede i jednom neriješenom utakmicom nakon 3 kola nalazi na drugom mjestu 1. hrvatske kuglačke lige sjever. Najbolji pojedinac utakmice bio je Jasmin Ramić sa 621 srušenih čunjeva, a granicu od 600 čunjeva u ovoj utakmici su također prešli Antonio Juranović i Domagoj Tušim. U 4. kolu Pakrac-Papuk ide na gostovanje Fortuni iz Đakova, devetoplasiranoj ekipi lige.

2. HKL istok 

Slavonski Banovac je u subotu upisao prvu pobjedu ove sezone te se nakon 3 kola nalazi na sedmom mjestu na tablici, a u gostima su rezultatom 6:2 savladali Slavonca iz Bukovlja. Najuspješniji bio je Ivica Hormot koji je srušio 576 čunjeva, a s nešto manje slijedili su ga Niko Kalvi i Gordan Špelić. Sljedeću utakmicu igraju na domaćem terenu u nedjelju 8. listopada u 16 sati protiv lidera lige, brodskog Zanatlije SB.

3. HKL istok - zona Požega 

Sloga je proteklog vikenda prvenstvo otvorila pobjedom 6:2, a u pakračkoj kuglani ugostili su PPK Kutjevo. Igrač utakmice bio je Dragan Blažević s 581 srušenim čunjem, a dobrim nastupom popratili su ga Josip Dumančić - Joca i Saša Poletto. Trenutno se nalaze na trećem mjestu na tablici, a 2. kolo će na gostovanje u Mihaljevce ekipi Croatia Mi.

4. HKL istok - zona Požega

Lipik 1974 je u nedjelju pobijedio utakmicu 1. kola na gostovanju u Požegi protiv Elektre Pž 7:1. S 594 srušenih čunjeva najistaknutiji pojedinac bio je Dražen Pierobon, a dobre partije pružili su Ivan Zandona i Dario Šubert. Sljedeće kolo u pakračkoj kuglani 13. listopada u 18 sati ugostit će HVIDR-u iz Požege.

Pakrac-Papuk II u 1. kolu je upisao bod u srazu s Hrastom iz Požege, a najbolji pojedinac susreta bio je Niko Kalvi s 581 srušenim čunjom. Bodu su uz Niku zapaženim nastupom ponajviše pridonijeli Matko Škondro i Hrvoje Čelec. 15. listopada u 10 sati u 2. kolu će druga ekipa Pakrac-Papuka ugostiti u pakračkoj kuglani Slavoniju NG iz Nove Gradiške.