požega hajduk Medium

Foto: NK Hajduk Pakrac

4. MŽNL SB-PŽ

Hajduk je proteklog vikenda u 8. kolu ubilježio nova 3 boda na gostovanju u Požegi, u pobjedi 3:1 pogotke su postigli Matija Benković, Marin Čakarić i Filip Matijašević. Spomenuti trojac kreirao je preokret u drugom poluvremenu nakon što su domaćini zaključili prvo poluvrijeme vodstvom 1:0.

Novom pobjedom Hajduk zauzima drugo mjesto na tablici s 2 boda zaostatka nad prvoplasiranim Slavoncem iz Nove Kapele, a upravo s njima igraju sljedeći susret na Gradskom stadionu Pakrac te će 14. listopada u 15.15 sati biti zanimljivo vidjeti hoće li Zeleni preuzeti vrh tablice.

Škola nogometa „Li-Pa“ je fantastičan start sezone upotpunila petom pobjedom iz pet odigranih susreta te od proteklog vikenda zauzima 1. mjesto na tablici. Na domaćem terenu u Lipiku savladali su 2:1 Oriolik. Luka Tepurić doveo je Li-Pu u vodstvo u 30. minuti, gosti su do kraja poluvremena izjednačili na 1:1, a napetu večernju utakmicu pobjedonosnim pogotkom u sučevoj nadoknadi zaključio je Matija Mijačević.

1696842832268 Medium

1696847979145

Foto: Hajduk Pakrac Škola Nogometa

Slijedi im gostovanje u subotu protiv Omladinca iz Gornje Vrbe, ekipe koja zauzima 3. mjesto na tablici.

NK Lipik 1925 pobijedio je Slobodnicu 3:0 na domaćem terenu, a u strijelce su se upisali Zdravko Gospočić, Teo Duvnjak i Marko Milošević.

Lipik se nalazi na 5. mjestu na tablici, a iduće kolo će u goste u Gornju Vrbu sedmoplasiranom Omladincu koji ima 3 boda manje od Lipičana.

1. ŽNL 

Dobrovac se vratio pobjedama, a u 8. kolu u gostima su bili bolji od Dinama iz Rajsavca 2:1. 3 boda Dobrovčanima donijeli su Mario Komljenović i Matija Šimunović.

Dobrovac se nalazi na 3. mjestu u trokutu vodećih ekipa lige koje imaju 18 bodova, a sljedeće kolo će u borbu za sami vrh tablice budući da ih na domaćem terenu u subotu čeka okršaj s prvoplasiranim gostima iz Kaptola.

2. ŽNL

Derbi Croatia - Slavonija 4:1 

Croatia Donja Obrijež jučer je u 7. kolu na domaćem terenu slavila 4:1 u derbiju sa Slavonijom iz Prekopakre te se s bodom manje od prvoplasiranog Graničara iz Bučja nalazi na 2. mjestu.

1696842832251 Medium

Prekopakra je bolje otvorila susret te preko Nemanje Sudara povela u 9. minuti. U utakmici punoj čvrstih duela, Slavonija gubi kontrolu utakmice nakon ozljede dvaju igrača što Obriježani vješto koriste te u 26. minuti preko Alena Lenčea izjednačuju na 1:1. Pred kraj poluvremena Marko Giacometti potpuno preokreće utakmicu te dovodi domaćine u vodstvo 2:1.

Drugo poluvrijeme Obriježani nastavljaju u istom ritmu te preko Antonija Josipovića i Mattea Špelića dolaze do vodstva 4:1, a trećom ozljedom u redovima Prekopakre, domaćini su mirno mogli privesti utakmicu kraju i proslaviti nova važna 3 boda.

Sljedeće kolo Croatia će u goste četvrtoplasiranom Parasanu iz Golobrdaca, dok Slavonija u subotu u 15.15 sati dočekuje na domaćem terenu Eminovce koji imaju 6 bodova kao i Prekopakrani.

Dinamo Badljevina je u gostima savladala Parasan iz Golobrdaca 3:1 te se s nova 3 boda nalaze na 5. mjestu na tablici. Pogotke za Badljevčane postigli su Topalović i dvostruki strijelac Ivica Šugić.

Iduće kolo u nedjelju u 15.15 sati će ugostiti sedmoplasiranu Slogu iz Trenkova.