DSC07393 Medium

RUKOMET 

2. HRL istok

Županja - Pakrac 29:15 

Rukometaši Pakraca proteklog vikenda su izgubili posljednje kolo jesenske polusezone na gostovanju u Županji rezultatom 29:15 te zauzimaju pretposljedne mjesto na tablici s četiri boda prednosti ispred fenjeraša lige Broda.

U oslabljenom sastavu gdje su s jedanaestoricom otišli odmjeriti snage protiv 16 dostupnih igrača ekipe Županje, za Pakrac su najviše pogodaka postigli Matej Tepurić (4) te Ivan Macura (3), a boje Pakraca branili su još Ivan Caha, Karlo Frajfogel, Karlo Dragutin Lovrić, Ivano Karačić, Matija Šimić, Robert Mrkalj, Lovro Nagy, Dino Sadilek i Dario Papušek.

ODBOJKA 

Odbojkašice seniorske ekipe Volley Li-Pe bilježe savršene rezultate u 3. HOL istok s pet pobjeda iz pet odigranih susreta te tako opravdavaju najavu napada na titulu prvakinja nakon što su prošlu sezonu završile na drugom mjestu. Ovaj vikend bile su slobodne, a bez ijednog izgubljenog seta s vrha tablice će sljedećeg gostovati u Čazmi gdje će u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone odigrati pravi derbi budući da je ekipa Čazme 1 također skupila maksimalnih deset bodova iz pet susreta te će simpatizeri oba kluba s nestrpljenjem dočekati ishod dvoboja trenutnih lidera lige.

Zato za vikend nisu mirovale Male odbojkašice koje su u pakračkoj dvorani odmjerile snage sa suparnicama iz Daruvara, Bjelovara, Čazme i Križevaca. Volley Li-Pa 1 upisala je tri poraza od Čazme, Bjelovara i Daruvara, dok je „Dvojka“ savladala Križevce te izgubila od Daruvara i Bjelovara.

DSC07410-Medium
DSC07408-Medium
DSC07406-Medium
DSC07404-Medium
DSC07400-Medium
DSC07398-Medium
DSC07397-Medium
DSC07395-Medium
DSC07394-Medium
DSC07392-Medium

Iz kluba su nas obavijestili kako će naknadno dostupiti i sastave te rezultate mini odbojke koji su trenutno u procesu unošenja na službenu stranicu odbojkaške lige.