fićo naslovna polufinale kutija sibica

Da napadač pakračkog Hajduka Filip Matijašević ne zna za loš dan, dokazao je i u jučerašnjoj izrazito napetoj polufinalnoj utakmici zagrebačke Kutije šibica u kojoj je s nova dva pogotka osigurao svojoj ekipi Promotionplay Domograd prolazak u finale pobjedom 4:3. S druge strane našla se ekipa Feroterm Čamber gradnja, a danas će u finalu u 19.15 sati u konačan dvoboj za prestižnu nagradu s ekipom CB Sea Wolf Spegra.

Susret je bolje otvorio PP pogotkom Filipa Bungića u 9. minuti koji je spretno prebacio vratara Feroterma za vodstvo 1:0. No to nije obeshrabrilo igrače Feroterma koji su publici priredili preokret te poveli 2:1, da bi potom Nikola Eller sjajnim i snažnim udarcem izjednačio rezultat na 2:2.

Novo uzbuđenje dogodilo se pritiskom Feroterma koji su ponovno uspjeli povesti, a nakon njihovog vodstva 3:2, ukazao se igrač utakmice, Filip Matijašević koji je s dva slična pogotka topovskim završnicama pogurao PP Domograd do finala 52. izdanja Kutije šibica postavivši konačan rezultat 4:3.

1703831102613 Medium

Sjajan turnir odigrao je Matijašević koji je nakon bravura s velikog nogometa iskoristio pauzu za sjajne predstave i na parketu te je trenutno postigao šest pogodaka. Pred njegovom ekipom nalazi se samo još jedna stepenica do vrha, a kako god završio ishod utakmice, Filip već odavno ima naklon do poda od obožavatelja nogometa s pakračkog područja i šire te je svakako pobjednik, sjajni predstavnik i ponos našeg grada te ne preostaje ništa drugo nego poželjeti sreću Domogradu u današnjem finalu!

FOTOGALERIJA