elite academy naslovna Medium

Igrači ekipe Elite Academy koju u velikoj većini slučajeva sponzoriraju DentalMed Pierobon i Šume Šugić, a kako im mnogi tepaju, nasljednici Dudovog Bureta, najpoznatije malonogometne ekipe s naših prostora, su proteklog vikenda podigli pehar prvaka Zimske lige u Novoj Gradiški savladavši u finalu 3:2 ekipu CB Plavi 9.

Ekipa sličnog igračkog kadra te pod istim sponzorstvom, najprije je osvojila Božićni malonogometni turnir u Lipiku, a usporedno igrajući i osvojivši Ligu i Novoj Gradiški, uspjeli su se plasirati i u četvrtfinale nikad posjećenijeg Božićnog malonogometnog turnira u Požegi odigranog u sportskoj dvorani Tomislav Pirc, poznatijoj kao Grabriku.

Dva igrača pobjedničke momčadi osvojili su i individualne nagrade pa je tako Matija Joščak ponio titulu najboljeg igrača Lige, dok se Andrija Putak pokazao najboljim golmanom.

matija joščak Medium

andrija putak Medium

Sastav EA: Andrija Putak, Fabijan Nikić, Josip Dupor, Filip Matijašević, Jakov Janček, Nikša Grubišić, Ivan Keć, Matija Benković, Marko Milošević, Matija Joščak, Filip Dietzman. Voditelji ekipe: Alen Grafina i Slavko Vuić.

Fićo k'o Fićo

Kad je već odlučio sve susrete završnice Kutije šibica, zašto ne bi i Ligu u Novoj Gradiški. U rezultatski neizvjesnom finalu, ponovno je nemilosrdni Filip Matijašević vodio glavnu ulogu postigavši sva tri pogotka za svoju ekipu, a pobjedonosni je pristigao u najslađem trenutku u posljednjoj minuti susreta za veliko slavlje EA haklera.

Ovo je bilo posljednje postignuće što se tiče dvoranskih turnira zimskog perioda te će naši lokalni nogometaši na zasluženi odmor puni ekipnih i individualnih pehara, a već idućeg mjeseca krenut će marljivo na pripreme za proljetni dio loptanja na travnjacima i nove uspjehe.

Fotografije: Fb Malonogometna liga Nova Gradiška