kuglanje novska mladi naslovna

Otvorenje novogodišnjih kuglačkih natjecanja 4. siječnja je uspješno obilježio mladi pogon Kuglačkog kluba Pakrac pod vodstvom trenera Roberta De Zana - Deze kada su u Novskoj postigli zapažene rezultate na prvom turniru u ženskoj i muškoj konkurenciji u sklopu Međužupanijske lige mladih.

Ujedno su bili i najbrojniji te su jedini imali dvije ekipe za ekipno natjecanje. Tako je najmlađa Antonija Blažević - Tonka sjajnim nastupom osvojila prvo mjesto u kategoriji podmladak U-10/U-11. Antonio Hruška bio je četvrti u kategoriji kadeti U-14, dok su Lorena Zubalj, Slavica Blažević i Franka De Zan redom zauzele treće, četvrto i peto mjesto u kategoriji kadetkinje U-14.

Reprezentativac Niko Kalvi je osvojio srebrnu medalju u kategoriji mlađi juniori U-18, dok su u istoj kategoriji Hrvoje Čelec i Marko Vujić zauzeli peto i sedmo mjesto. U kategoriji juniorki U-18 Marija Juranović je osvojila drugo mjesto.

Uz ekipno drugo mjesto prve ekipe Pakrac-Papuka te četvrto mjesto Pakrac-Papuka 2, ove četiri pojedinačne medalje s kojima su se vratili kući će im zasigurno dati dodatan vjetar u leđa i još veću glad za nadolazećim uspjesima.

Fotografije: FB Kuglački klub Pakrac-Papuk