kuna naslovna

NOGOMET Posljednji ispit Hajduka prije prvenstva 

NK Kamen Sirač - NK Hajduk Pakrac 

Nakon pobjede Hajduka 3:0 nad susjedima iz Dobrovca u prijateljskoj utakmici odigranoj prije dva dana, Zeleni će sutra 24. veljače u 14:30 sati zaključiti ciklus pripremnih utakmica gostujućim dvobojem s Kamenom iz Sirača. 

RUKOMET Od sutra simbolična naplata ulaza seniorskih utakmica

Nakon uvodnog poraza od Nove Gradiške u prvom kolu proljetnog dijela sezone, pakrački rukometaši će sutra 24. veljače u 19 sati na domaćem parketu snage odmjeriti s mladom ekipom Brod koja u dosadašnjem dijelu natjecanja nije skupila ni jedan bod.

Iz pakračkog kluba najavljuju i jednu novost, naime za sve domaće utakmice seniorske ekipe, naplaćivat će se ulaz od simboličnih 2 eura te se nadaju da to neće utjecati na posjetu i da će ljubitelji pakračkog rukometnog kluba i dalje dolaziti u velikom broju i zdušno bodriti naše rukometaše.

KUGLANJE Nakon domaćeg vikenda slijedi gostujući 

1. HKL sjever

Pakrac-Papuk je u prošlom kolu u pakračkoj kuglani bez većih problema savladao Zrinski Pivovaru 7:1 te se s utakmicom manje od Bjelovara nalaze na drugom mjestu s četiri boda zaostatka. Najraspoloženija trojka u redovima Pakrac-Papuka bili su Antonio Juranović (574), Davor Špelić - Špeco (571) i Domagoj Tušim - Dodo (565). U sljedećem kolu će u subotu sutra 24. veljače na gostovanje zagrebačkim Ponikvama koje se nalaze na pretposljednjem mjestu na tablici.

2. HKL istok

Slavonski Banovac je u prošloj utakmici ubilježio domaću pobjedu 5:3 protiv fenjeraša PPK Halo 192 iz Slavonskog Broda. Andrej Marin i Gordan Špelić srušili su identičan broj čunjeva (567), dok je Božidar Petrovečki srušio dva manje. S utakmicom manje od trećeplasiranog Obrtnika Pž zauzimaju četvrto mjesto, a u subotu 24. veljače idu na gostovanje lideru Željezničaru iz Osijeka.

3. HKL istok - zona Požega
Prekopakranska Sloga je u 15. kolu upisala domaći poraz 3:5 od INA - Požege te se nalazi na sedmom mjestu na tablici. Danas 23. veljače će na put u Slavonski Brod gdje će odmjeriti snage s ekipom Regoč.
Lipik 1974 će nakon poraza u prvoj utakmici doigravanja za viši rang danas 23. veljače u 18 sati biti jedina ekipa koja će odigrati domaću utakmicu u pakračkoj kuglani ovog vikenda, a ugostit će prvoplasiranu ekipu lige požeški Hrast.

STRELIČARSTVO

Član Streličarskog kluba "Kuna" Dario Marošević u ekipi reprezentacije Hrvatske u kategoriji Goli luk, koju još čine Zoran Velagić i Goran Čurić, trenutno bilježi sjajne rezultate na Europskom dvoranskom prvenstvu u Varaždinu. Nakon što su u polufinalu savladali Srbiju 6:2, danas 23. veljače u 10.40 sati branit će boje Hrvatske u finalu protiv Italije.

Borbu za zlatne medalje ekipe Hrvatske u kategoriji Goli luk moći ćete pratiti uživo na sljedećoj poveznici: HRVATSKA - ITALIJA - FINALE 

Foto: Streličarski klub Kuna