Sportski vikend

NOGOMET 

Hajduk Pakrac je proteklog vikenda u pripremnoj utakmici u gostima savladao ekipu Sirača 1:8. Prije početka prvenstva kada će 10. ožujka Slobodnici u goste, Hajdukovci će pod vodstvom trenera Dubravka Ljevakovića u subotu 2. ožujka u Pakracu odigrati posljednju prijateljsku utakmicu.

RUKOMET

Pakrački rukometaši su u prošlom kolu u derbiju začelja odigrali neriješenih 26:26 s fenjerašem lige Brod, a sutra 2. ožujka će na gostovanje u Mikanovce.

ODBOJKA

Odbojkašice Volley Li-Pe početkom veljače su pobjedom započele proljetni dio sezone te se s utakmicom manje nalaze na drugom mjestu na tablici 3. HOL skupina istok, a u nedjelju 3. ožujka gostovat će u Bjelovaru.

KUGLANJE

1. HKL sjever

Pakrac-Papuk je u 18. kolu na gostujućem terenu u zagrebačkoj Grmoščici upisao uvjerljivu pobjedu 1:7 protiv Ponikve te se s utakmicom manje i dalje nalazi na drugom mjestu s četiri boda zaostatka za liderom lige Bjelovarom. U 19. kolu će sutra 2. ožujka u 11 sati u pakračkoj kuglani ugostiti petoplasiranu Novsku.

2. HKL istok

Slavonski Banovac je proteklog vikenda u gostima poražen 7:1 od osječkog Željezničara, no i dalje drži četvrto mjesto na tablici, a u subotu 2. ožujka u 17 sati ugostit će Novu Gradišku.

3. HKL istok - zona Požega

Prekopakranska Sloga je u 16. kolu upisala gostujuću pobjedu 3:5 nad brodskim Regočem što ih trenutno smješta na šesto mjesto na tablici. Danas 1. ožujka u 18 sati će u pakračkoj kuglani odmjeriti snage s trećeplasiranim Brodom.

Lipik 1974 je u drugom ogledu dokvalifikacija za viši rang u pakračkoj kuglani poražen 1:7 od prvoplasirane ekipe lige Hrast iz Požege, a danas 1. ožujka do pobjede će pokušati doći na gostovanju u Novoj Gradiški protiv Slavonije.