pakrac papuk 2024

NOGOMET

Hajduk Pakrac je na domaćem terenu u posljednjoj pripremnoj utakmici savladao Končanicu pogotcima Filipa Matijaševića, Marka Pendeša te Matije Benkovića koji je bio dvostruki strijelac u pobjedi 4:2.

Ovog vikenda 10. ožujka zakazano je za prvo kolo proljetnog dijela prvenstva kada će Zeleni na gostovanje u Slobodnicu.

RUKOMET

Pakrački rukometaši će nakon gostujućeg poraza u Mikanovcima ponovno na teško gostovanje gdje ih 9. ožujka čeka lider lige Viro-Virovitica.

ODBOJKA

Odbojkašice Volley Li-Pe će poslije uvjerljive pobjede pod vodstvom novog trenera Ivana Šahinovića 10. ožujka odigrati susret s ekipom Vrbovec 3 u lipičkoj dvorani u 15 sati.

KUGLANJE

Pakrac-Papuk je prošlo kolo upisao dominantnu pobjedu 8:0 protiv Novske, a sutra 9. ožujka će na gostovanje u Kutinu protiv Ciglenice te će istovremeno osluškivati ishod utakmice između trećeplasiranog Zaboka i lidera lige Bjelovara. Ukoliko Bjelovar ne pobijedi, Pakračani će 16. ožujka imati priliku na domaćem terenu u direktnom dvoboju bodovno dostići Bjelovarčane u pravom derbiju vodećih ekipa lige.

Slavonski Banovac je upisao pobjedu 6:2 protiv Nove Gradiške te će 9. ožujka s trećeg mjesta u goste ekipi Zara-Auto Matrix.

Prekopakranska Sloga je izgubila susret s Brodom 3:5, a u nedjelju 10. ožujka odigrat će u gostima posljednje kolo protiv Lokomotive 1976.

Lipik 1974 je izgubio i protekli meč kvalifikacija za viši rang gdje ih je Slavonija NG savladala 5:3, a danas 8. ožujka u 18 sati će u pakračkoj kuglani odmjeriti snage s Hrastom.

ŠAH

Povratkom u 3. HŠL pakrački šahisti su se vratili i pobjedama kada su u prvo kolu savladali Šahovnicu iz Garčina 2.5:3.5, a 10. ožujka u 9.30 sati će na domaćem terenu u derbi utakmici odmjeriti snage s Viroviticom.

Foto: KK Pakrac-Papuk