1706092912448 Medium

Hajduk Pakrac je proteklog vikenda pobjedom 2:5 na gostovanju u Slobodnici otvorio proljetni dio prvenstva 4. MŽNL SB-PŽ. Junak utakmice nije novost, ponovno je to bio Filip Matijašević, ali je novost kako je umjesto učestalog hattricka postigao tzv. poker, odnosno četiri pogotka, dok je peti pogodak djelo Filipa Dietzmana.

Budući da su prvi pratitelji Hajduka odigrali neriješene utakmice, Zeleni pod vodstvom trenera Dubravka Ljevakovića kao lideri lige trenutno imaju tri boda prednosti ispred Vinogorca i Slavonca iz Nove Kapele.

U 15. kolu ugostit će Omladinca iz Gornje Vrbe.

Lipik 1925 je s 3:0 savladao Mladost iz Sibinja, a u strijelce su se upisali Giulijano Pierobon, Josip Jozipović i Teo Duvnjak. Sa šest bodova zaostatka za Hajdukom, nalaze se na četvrtom mjestu.

U sljedećem kolu idu na gostovanje fenjerašu lige Požegi.

Dobrovac se vratio iz Kuzmice s bodom u džepu, rezultat je bio 2:2, a oba pogotka za Dobrovčane postigao je Željko Popović. S dva boda zaostatka za vodećim Bukom, nalaze se na četvrtom mjestu 1. ŽNL.

Slijedi im domaća utakmica protiv Slavena iz Gradca.

Croatia Donja Obrijež je odigrala gostujuću prijateljsku utakmicu s Junakom iz Velikog Pašijana, a rezultat je bio 5:4. Strijelci za Obriježane bili su Antonio Josipović, Mihael Andrijanić, Tonči Savi i Marko Giacometti.

Za vikend im slijedi pijateljski derbi protiv Badljevine.

Dinamo Badljevina je svoju pripremnu utakmicu odigrao u Uljaniku protiv Poleta, a kući su se vratili s pobjedom 2:4. Strijelci za Badljevčane bili su Zec, Relota te dvostruki strijelac Stipo Šugić.

Slavonija Prekopakra je odigrala 3:3 na domaćem terenu u prijateljskom susretu s Ušticom. Pogotke za Prekopakrane postigli su Sven Babojelić, Nemanja Sudar i Domagoj Ajman.

Slijedi im uzvrat s istim protivnikom na gostujućem terenu.