tenis parovi naslovna 2024

U organizaciji Teniskog kluba Pakrac pod pokroviteljstvom Grada Pakraca u subotu je na terenu pod balonom odigran Turnir slučajnih parova, a u konkurenciji osam parova, Glavni turnir osvojili su Renato Pjerabon i Jure Rosić, dok je Utješni pripao Ivanu Pleši i Drenu Stočeku. Ovim turnirom ujedno se došlo do pauze sezone parova, a već početkom travnja krenut će tromjesečna Proljetna single liga.

Okupljeni su uz odličnu atmosferu imali prilike vidjeti još bolji tenis, a kako i priliči, spektakularno finale Glavnog turnira odigrano je između parova Mario Barać/Gabrijel Vidović - Renato Pjerabon/Jure Rosić. Turnir je igran po sistemu 'jedan dobiveni set do 6', a u vrlo podjednakom meču gdje je viđeno nebrojeno poena „s televizije“, par Pjerabon/Rosić je imao više goriva i vještine pred kraj meča te su zasluženo ponijeli kući najveći pehar pobjedom 6:4. Uz Pjerabona koji rijetko griješi, Rosiću je ovo ujedno i prvi turnir nakon dužeg izbivanja zbog ozljede, no odmah je pokazao kako je klasa i dalje prisutna.

DSC09087 Medium

Nakon odiganog posljednjeg meča turnira, Dariju Perkoviću (lijevo) uručen je pehar za najzabavnijeg pojedinca dana 

Do finala Utješnog turnira dospjeli su Igor Mašić/Mladen Zelenika te Pleša/Stoček. Iskusni igrač parova Stoček i odlični Pleša znali su iskoristiti svoje kvalitete te su pobijedili 6:1, a posebno je to značilo Pleši kojemu je to prvi pehar otkako se uključio u teniska lokalna organizirana natjecanja.

Nakon što je i sudjelovao u natjecateljskom dijelu, pehare je dodijelio Marijan Širac, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i gospodarstvo.

FOTOGALERIJA

Sjajan tijekom cijelog turnira te ujedno i organizator bio je Mario Barać koji je kratko i suzdržan hvalospjevima prokomentirao kako je turnir protekao odlično u svim aspektima.

Vidljivo je kako kvaliteta igre raste iz turnira u turnir te kako se polako, ali sigurno smanjuje razlika kvalitete između svih igrača, što rezultira i kvalitetnijim mečevima, a to je zapravo najveća pobjeda kluba.