dan grada sport najava Custom

U nadolazećem vikendu slijedi pregršt sportskih događaja organiziranih povodom Dan Grada Pakraca - Josipova. Tako će sutra 16. ožujka natjecanja započeti Turnirom u elektroničkom pikadu za slijepe koji će biti održan u Staroj školi u Ulici braće Radić od 8 sati. U 10 sati šahisti će održati turnir u Gradskoj vijećnici u kompleksu Janković, dok će Rukometni turnir „Dino Plažanin“ početi u 14 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.

sahovski turnir plakat 16

dino plazanin plakat 16

Isti dan ljubitelji sporta moći će pogledati u 11 sati u pakračkoj kuglani derbi i direktan okršaj Pakrac-Papuka s liderom Bjelovarom, a na gradskom stadionu Hajduk će odigrati utakmicu protiv Omladinca iz Gornje Vrbe s početkom u 15.30 sati. U 17 sati počet će još jedan kuglački derbi i to za 3. mjesto, Slavonski Banovac ugostit će ekipu Obrtnik Pž. Poslije toga moći ćete pogledati rukometnu utakmicu seniora Pakraca u 19 sati kada će u pakračkoj sportskoj dvorani ugostiti Petrijevce.

hajduk plakat 16

rk pakrac petrijevci

U nedjelju 17. ožujka rezerviran je Dan sporta u sklopu kojega će ribiči održati 16. Pojedinačno prvenstvo grada Pakraca u lovu ribe udicom na plovak na jezeru Pakurnovac s početkom u 7 sati. Na natjecanju će sudjelovati oko 20 najboljih ribolovaca iz svih krajeva Republike Hrvatske. U 10 sati u pakračkoj kuglani uslijedit će Kuglačka liga mladih, a istovremeno će započeti i Omanovac trail utrka.

kuglacka liga mladih 17

omanovac trail plakat 17