sportski vikend naslovna

NOGOMET

4. MŽNL SB-PŽ

HAJDUK PAKRAC - VINOGORAC

Nogometaše pakračkog Hajduka u 19. kolu očekuje težak susret na domaćem terenu protiv lidera lige Vinogorca, utakmica počinje u subotu 13. travnja u 17.15 sati.

Još uvijek lišeni usluga najboljeg igrača i strijelca lige Filipa Matijaševića koji se oporavlja od istegnuća zadnje lože, pokušat će pod vodstvom trenera Dubravka Ljevakovića, koji je napravio malo čudo prošle polusezone osvojivši naslov jesenskog prvaka, u direktnom dvoboju za vrh tablice vratiti lidersku poziciju koju su ispustili prošlo kolo.

FB IMG 1712916931508

 

ODBOJKA

3. HOL ISTOK

VOLLEY LI-PA - ČAZMA 1

Naše odbojkašice očekuje najbitnija utakmica sezone, naime u pretposljednjem kolu pred pakračkom publikom u nedjelju 14. travnja u 18 sati igraju derbi s Čazmom 1 koja im je direktan protivnik za prolaz u viši rang natjecanja te će biti zanimljivo vidjeti duel dvije najbolje ekipe lige. Bolje pozivnice od toga nema te se u nedjelju očekuje žestoka podrška s tribina odbojkašicama Li-Pe.

IMG 20240411 WA0006 1

 

RUKOMET

OSIJEK 2 - PAKRAC

Nakon nesretnog poraza prošlo kolo kada su primili sedmerac u isteku vremena, rukometaši Pakraca će pokušati izvući pozitivniji scenarij u nedjelju 14. travnja na gostovanju u Osijeku čija se ekipa nalazi na 4. mjestu na tablici.

ŠAH

3.C HŠL ISTOK

STRMAC - PAKRAC-LIPIK 1

Naši šahisti trenutno drže 5. mjesto na tablici u konkurenciji 10 ekipa, a sljedeće i ujedno posljednje kolo proljetnog dijela sezone im slijedi 14. travnja kada će odigrati gostujuću utakmicu sa Strmcem iz Nove Gradiške.

4.C HŠL ISTOK

PAKRAC-LIPIK 2 - ČAGLIN

Druga ekipa Pakrac-Lipika zauzima predzadnje mjesto u konkurenciji 9 ekipa, a 14. travnja u 9.30 sati će ugostiti ekipu Čaglina.