hajduk vinogorac naslovna Custom

4. MŽNL SB-PŽ 

HAJDUK PAKRAC - VINOGORAC 0:2 

19. kolo 4. MNŽL SB-PŽ donijelo je Hajduku i drugi poraz u posljednja dva vikenda, Vinogorac je slavio na pakračkom stadionu 0:2 te stvorio prednost od 6 bodova nad Zelenima koji su spušteni na 3. mjesto iza Slavonca iz Nove Kapele s 3 boda zaostatka.

Sve je očitiji izostanak jesenskih prvotimaca Cassame i Brandona, a budući da je trener Dubravko Ljevaković onemogućen koristiti i usluge najboljeg igrača lige, Filipa Matijaševića koji se još uvijek oporavlja od ozljede, Vinogorcu i Slavoncu se poprilično brzo isplatilo pojačanje kadra tijekom pauze.

Može li se Hajduk vratiti pobjedama, saznat ćemo za vikend kada putuju na gostovanje fenjerašu lige u Sibinj.

FOTOGALERIJA

2. ŽNL

CROATIA DONJA OBRIJEŽ - SULKOVCI 2:1

Croatia je nastavila s pobjedama i u 11. kolu te čvrsto drže 2. mjesto na tablici, na domaćem terenu savladali su Sulkovce 2:1 pogotcima Petra Špelića i Antonija Josipovića.
Iduće kolo će na gostujući derbi s Lipom koja se nalazi odmah iza Obriježana na 3. mjestu.

EMINOVCI - DINAMO BADLJEVINA 2:3 

S 3 boda iz Eminovaca kući su se vratili Badljevčani koji su dvaput gubili, no na kraju preokrenuli utakmicu te slavili 2:3. Pogotke s kojima i dalje drže 4. mjesto na tablici postigli su Danijel Šepl, Ilija Zec i Denis Relota U idućoj utakmici u Bučju ih čeka težak protivnik, lider lige Graničar.

SLAVONIJA PREKOPAKRA - SLOGA TRENKOVO 4:1

Treću pobjedu u subotnjim utakmicama upisala je Slavonija iz Prekopakre, na igralištu u Matkovcu bili su bolji s 4:1 od Sloge iz Trenkova. U strijelce su se upisali Nemanja Sudar, Filip Lončarević i dvostruki strijelac Domagoj Ajman. Tako su odmakli fenjerašu Biškupcima na 6 bodova te se ujedno i izjednačili s osmoplasiranim Eminovcima, a upravo s Biškupcima igraju sljedeći duel.

received 1080184216617950 Custom