ribicki kup bljesak 2024

Športsko ribolovno društvo Pakrac organiziralo je 28. po redu Ribolovni kup Bljesak koji je 1. svibnja održan na jezeru Raminac. U konkurenciji od 14 ekipa u lovu ribe udicom na plovak, pobijedio je Linjak Palovec, drugo mjesto osvojio je Pakrac, dok je treću poziciju zauzeo Slavonac Lipik.

U pojedinačnom bodovanju po sektorima, najuspješniji u sektoru A bio je Mario Pejaković iz Bjelke GME Garbolino Sunje sa 6940 grama, a drugi najbolji rezultat postigao je Dean Čatak (6700), član Pakraca. U sektoru B pobijedio je Sandi Matijašević s 5355 grama koji je nastupao za ekipu Linjak Paloveca, dok je u sektoru C s najvećom gramažom od 3220 grama slavio Ivan Sabo iz Slavonca Lipik ispred člana Pakraca Damira Leša (2680).

DSC00034

Ekipno je slavio Linjak Palovec ispred drugoplasiranog Pakraca, dok je Slavonac Lipik zauzeo treće mjesto.

Nakon vaganja ulova koje je održano na lipičkom jezeru Raminac, svečanost proglašenja pobjednika i dodjela nagrada upriličena je na pakračkom jezeru Pakurnovac. Tri prvoplasirane momčadi i najbolji pojedinci nagrađeni su peharima i medaljama koje je uručio predsjednik ŠRD Pakrac Dean Čatak.

FOTOGALERIJA